Tündi0212 kérdése:
Cumi leszoktatás SOS?
Figyelt kérdés
Szeretném ha segitenètek. 20 honapos a kislànyom ès születèse óta cumizik csak az a baj h nem ugy mint a többi gyerek :(((( ugy cumizik h az alsó szàja es az ine közé be rakja a cumit ès félek hogy megnyulik tole a szàja! ! Szerintem azert csinalja hogy igy nem esik ki ! El venni töle nem birom mert a nêlkül nem bir aludni!2014. jún. 5. 22:34
11/14 anonim válasza:
én pedig a "vádaskodó" válaszolóval értek egyet, ok kórházban a szájába nyomták, de három hét nem akkora idő hogy "megszokja" és simán elvehetted volna akkor. ok sírt volna sokkal többet stb. én nem adtam az enyémnek soha, és az ujját sem szopta. de ha már így alakult, ő már majdnem két éves, nálunk a bilivel volt így hogy a nyuszi vitte el, aki téli időszakra időzítette a cumi elvételt ismerős náluk a télapó. elmondták a gyereknek hogy viszi el a nála kisebbeknek és ennyi elvitte a télapó nyuszi stb visszavonhatatlan. a gyerek megérti lehet sír egy ideig de rájön hogy a télapó nem hozza vissza, stb.
12/14 anonim válasza:
Minden vádaskodásnak számít nekik, ami nem az ő felfogásukkal egyezik. Ez egy pótcselekvés, amire az emberek szokatják rá a gyereküket, aztán sírnak, hogy nem akar róla leszokni. Miért szokna, ha születésétől természetes neki? Ha eleve nem kap cumit, nem lesz mit hiányoljon, nem?
13/14 anonim válasza:
Ez egy nagyon jo otlet, sztem probald ki:
14/14 anonim válasza:
OFF: Gondolom azóta megoldódott a probléma, és talán sikerült letenni a cumit...de amúgy ez érdekes kérdés, én személy szerint "cumipárti" vagyok, (na jó, ez talán túlzást, de nincs ellene kifogásom, valóban pótcselekvés, de őket megnyugtatja a cumi, miért baj az?), a kisfiam, akinek igen, ÉN VETTEM a cumit, 3 évesen az óvodában még cumizott, hozzáteszem, nem ő volt az egyetlen, kiscsoportban nem ellenezték az óvónők. Aztán egyszer csak egyik napról a másikra leszokott róla, mégpedig úgy, hogy sikerült összeszednünk egy hányásos vírust, és éjszaka, hányás után nem adtam oda neki, pedig azelőtt mindig cumival aludt el. Másnap már nem kérte, csak megkérdezte, hogy hol a cumim? Mondtam neki, hogy sajnos éjszaka elvitte egy manó...többé nem kérte! Ja és nem csúnyák, sőt nagyon is szépek és egészségesek a fogai (5 éves múlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!