Tündi0212 kérdése:
Cumi leszoktatás SOS?
Figyelt kérdés
Szeretném ha segitenètek. 20 honapos a kislànyom ès születèse óta cumizik csak az a baj h nem ugy mint a többi gyerek :(((( ugy cumizik h az alsó szàja es az ine közé be rakja a cumit ès félek hogy megnyulik tole a szàja! ! Szerintem azert csinalja hogy igy nem esik ki ! El venni töle nem birom mert a nêlkül nem bir aludni!2014. jún. 5. 22:34
1/14 anonim válasza:
Elèg rugalmas a száj, de a fogakat deformálhatja esetleg.Látsz változást vagy miért szeretnéd 20 hónap után leszoktatni?
2/14 anonim válasza:
szàja nemfog megnyulni töle.....de ez a szokàs elfog mulni"csak a cumizàs"marad....Több gyermekes.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen sajnos làtok vàltozàst a száján! :( es azota igy cumizik miota megszületett! Nektek is volt ilyen?
2014. jún. 6. 22:22
4/14 anonim válasza:
És ki vette neki a cumit? Ő ment be születése után két perccel a boltba és orvul vásárolt magának egyet?
5/14 anonim válasza:
Most miért kell vádaskodni? Így jól érzed magad? Elég nagy baj az ha az ember észreveszi a gyönyörű kislányán hogy valami nem olyan mint kellene.
Szerintem próbàlj meg konzultálni a doktornénivel biztos tud javasolni valamit.Ez valószínű, hogy csak átmeneti állapot.Ha leszokik szépen visszarendeződik.Rengeteget fog változni még a kis szája.
6/14 anonim válasza:
És ki miatt lett olyan? Hm? Jól nem érzem magam, de igenis, nem most kéne már sírni, hanem el sem kellett volna idáig jutni. De a cumi az létszükséglet, addig sem sír, míg a szájába nyomjátok. Aztán lehet csodálkozni.
7/14 anonim válasza:
Próbálj esetleg másfajta cumit, és csak elalváshoz add neki!
8/14 A kérdező kommentje:
Szia figyelj nem a kicsi vàsárolta magànak a cumit ès nem is ên!!!!!!!!! Sajnos mi 3 hètig voltunk korhàzban mikor megszületett mert voltak a picivel problèmàk ès ott adtàk a szàjàban a cumit!
2014. jún. 9. 20:09
9/14 A kérdező kommentje:
A màsik vàlaszolònak köszönõm hogy probàl segiteni mivel ezt az oldalt nem azèrt hoztàk hogy vitatkozzanak hanem hogy a tanàcsokat ès tapasztalokat mondjunk el!!! Am probàltam màr minden fajta cumit de mindegyiket ugy veszi be probtam el venni töle de oràkat sir nélkule nem tud elaludni! De nem nyult meg a szàja nem nagy a vàltozas de mégis! Lehet azt kellene hogy elvenni es kèsz! De nagyon sajnàlom mert bàrmi van csak azzal nyugszik meg!
2014. jún. 9. 20:22
10/14 A kérdező kommentje:
Olyan mintha nagyon vastag lenne az alsó szàja :((((
2014. jún. 9. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!