S. O. S drog ügy? (! )

Figyelt kérdés
A fiam 17 éves. Most költöztünk és egy új iskolába jár ahol rossz baráti körbe van. Elkezdett cigizni, nagyon alkoholizálni, most meg drogozni. Hiába beszéltem velem szépen kedvesen vagy már ordibálva akkor sem érti meg. Mit tegyek??? :( kétségbe esett anyuka vagyok! :(
2014. máj. 6. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress fel szakembert aki segit hogy hogyan kell ekzelni ezt a helyzetet, érdemes elvinni preventációs foglalkozásra ahol megmutatják neki hogy ez hova vezet, ahol leszokott drogosok tartanak elöadást. Nézzess meg vele ilyen filmeket pl egy kosaras naplója. De mindenképp szakemberrel beszéljen sajnos ilyenkor a szülőtöl nem figadnak el tanécsot, viszont egy idegentöl lehet hogy igen, Föleg ha még igy az elején van még könnyen orvosolható a probléma. Lehet töled azért sem fogad el tanécsot mert eleve haragszik rád a költözés miatt a felbolydult élete miatt. Ez lehet csak egy lázadás, büntetés töle.
2014. máj. 7. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kiemelni abból a környezetből sürgősen! Akár váltsatok megint iskolát. Tudd meg honnan szerzi a drogot és tegyél feljelentést. Ha az iskolából, akkor jelezd az igazgatónak. Addig cselekedj, míg kiskorú, mert ha nagykorú lesz, csak a "szentbeszéd" marad és az imádkozás, hogy ne legyen kemény drogos belőle.
2014. máj. 7. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Milyen drogot fogyaszt? Csak mert a cigi és a pia is drog, tehát ez így eléggé zavaros. Furcsa fogalmazás, inkább úgy mondanám :)
2014. máj. 7. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezek nem olcsó dolgok, ne adj rájuk pénzt.

Apa meg menjen el vele valami férfiprogramra és beszélgessen vele lányokról, sportról , tervekről...

2014. máj. 12. 18:43
 5/8 anonim válasza:
szerintem kifogja nőni hogyha nem zavarod meg én is tini korban vagyok és teljesen normálisnak tartom ha kicsit néha elengedem magam az ilyen dolgokban. ha csak cannabist fogyaszt addig nincs baj szerintem ha erre a drogra gondolsz
2014. máj. 18. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Kivenném az iskolából, ki kellene rántani ebből a barát körből. Van más iskola a környéken? Pont eben a korban lehet legkönnyebben rászokni ilyenekre.
2014. máj. 19. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
3-as voltam. Megtudnátok mondani miért pontoztatok le? Már nem mintha zavarna, csak egész egyszerűen nem értem :D Mi oka lehetne bárkinek is lepontozni azt a választ? Szerintem teljesen jogos. De buta emberek vannak!
2014. máj. 19. 20:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Kivettem a suliból azóta. Nem örült neki, majdnem nekem jött. Azóta szihológushoz jàratom. Azóta normàlis. Most új suli elè nèzünk è új lakàsnak!
2014. máj. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!