3 és fél éves fiamnak dührohamai vannak! Kell orvos?
Sziasztok!
2,5 évesen került oviba. Egy áldott jó gyerek volt, mindig szót fogadott, nem feleselt nem ellenkezett.
Azóta mióta az oviba van, csak nagyon ritkán öltözik magától, visszafelesel, dobálózik, köpköd, és dührohamai vannak. Mai eset mikor ma mentem érte az oviba, kint játszottak és szólt hogy még lecsúszik egyszer de hason akart szóltam neki hogy nem úgy hanem csücsülve mikor kimondtam jött az óvónéni ő is szólt hogy nem úgy... Erre a gyerek elkezdett vele vitatkozni és rákiabált a gyerek hogy de úgy! Erre az óvónéni viccesen hogy figyeld meg felmegyek bekaplak. A gyerek gyorsan üvöltve és kiabálva visítva lecsúszott hogy nem, kinyújtotta a nyelvét és üvöltve elszaladt. Szaladtam utána már kint volt a kapunál. Beraktam a kocsiba mire elkezdett csapkodni és köpködni és folyton ellenkezett és kiabált. Megijedt volna az óvónőtől?
A barátnőm aki látta és hallotta ezt az egészet azt mondta vigyem el pszichológushoz mert a ő sógornőjenek is ilyen volt kiskorába a gyerek és manapság meg már neki megy a saját anyjának, meg fenyegeti hogy beleállítja a nagykést!
Az este a lefektetésnél is folyton megy a kiabálás, főleg ha nem akar lefeküdni. Dobálja magát, kiabál, köpköd, visít... Eszméletlen módon viselkedik. Nem tudom mi tévő legyek!?
Barátnőm azt mondta vigyük el a Heim Pálba (Ők is jártak de ők más okból kifolyólag), még mielőtt nem késő mert ez el fog durvulni. Hogy semmi nem fog történni csak játszani fog a gyerekkel meg rajzolnak. Nem tudom mi tévő legyek...? Nagyon megijeszt mikor igy viselkedik! Szerintetek?
Ja meg a másik... Szemtelen. Lehülyéz engem is ha nem akar hazajönni az oviból de megfogom a kezét hogy na gyere akkor ütöget, csip, mar, a dadus pénteken rászólt ismét a csúszda miatt hogy rendesen csússzon és lebüdösözte a dadust (amugy nem csak őt szokta), meg duzzogott és nem volt hajlandó bocsánatot kérni. (szégyellte magát)
Nagyon befolyásolható személyiség, azt csinálja amit a többitől lát, de ez a rosszaságra nem mentség.
én is kitartást kívánok
én ennyi idősen ( lányom két évesen kezdett bölcsi ősszel, de még jövőre is marad bölcsis) szóval ennyi idősen még nem oviba járattam volna
harminc "veszett kölyök" közé berakni egy két és fél éves még majdnem babát elég sokkoló lehet megélni neki szegényke, és gondolom van a dadus meg az óvónő
szerintem korai volt az ovi, de ha muszáj persze muszáj
de nem lehetne hogy inkább bölcsibe vidd? ott lényegesen kevesebb 14 fős csoporttal működhet maximum a dolog és két gondozónő van akik a saját 7-7 rájuk bízott kisgyermekkel rendkívül bensőséges kapcsolatot tudnak ápolni
szerinted lehet ebben valami? hogy korai volt az ovi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!