Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy világ omlott össze bennem,...

Egy világ omlott össze bennem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Férjemmel van 3 (közös) gyerekünk.

a két nagy (lányok) sokat vitatkoznak, nyafognak, kiakasztóak tudnak lenni...rengeteget foglalkozik velük, ezzel nincs gond.

A férjem azt mondta, hogy megbánta, hogy 3 gyerekünk lett, elég lett volna egy is, mert ez nem élet, ő nem ilyen életet képzelt magának. Lehet, hogy ki is lép belőle...

2014. ápr. 6. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le beszélgetni. Mennyi időt töltötök kettesben ? Mennyit foglalkoztok csak egymással? Vannak külön közös programjaitok? Valószínűleg csak elfáradt, besokallt. Értelemszerűen ez nem mentség, de nem jelenti azt, hogy komolyan is gondolta.
2014. ápr. 6. 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk is 3 gyerkőc van, a nagyobbak fiúk, állandóan tépik egymást, veszekednek, civakodnak. Tény, hogy amíg csak egy volt, sokkal nyugisab volt az élet, ettől függetlenül nem csinálnám másképp. Lehet, hogy nagyon fáradt, kimerült és azért mondta ezt. Beszéljétek meg. Terveztétek mind 3-at?
2014. ápr. 6. 12:34
 3/13 A kérdező kommentje:

hármat terveztünk, de két gyerek után jött a válság, anyagilag lesüllyedtünk, amikor jött a 3.gyerkőc.

szeretjük, imádjuk őt is, de amiket ma a férjem mondott...számomra felfoghatatlan, mert tényleg nehéz velük, de mindig azt hangoztatta, hogy az élet értelme a gyerek.

2014. ápr. 6. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem durva,hogy megbánta.Megbánta a saját gyerekeit.El hiszem,hogy ki vagy.Örüljön inkább,hogy mindössze annyi a "baj" hogy nyafognak meg veszekednek a csajok.Ha különben egészségesek,akkor ez legyen a legnagyobb bajuk.
2014. ápr. 6. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nagyon sok ember életében eljön egy ilyen pillanat. Kivétel, ha földrész állt angyalok a gyerekeik.... Kimerítő a sírás, a rosszasagbol, szofogadatlansag, a pénztelenség, stb. Van, aki kimondja, van, aki nem. Nyilván a többség nem gondolja komolyan, egyszeruen csak tul sok neki az adott pillanatban.
2014. ápr. 6. 13:17
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha mind a 3 gyerek közös döntés volt, akkor "kedves" a férjed, hogy neki elég volt és lelép. De őszintén szólva, ha ezt kimondta, valószínűleg elég régóta érlelődik benne és komolyan gondolja. Üljetek le, hogy mennyire gondolja ezt komolyan. 2 gyerek után sejthette, hogy milyen lesz 3-mal és volt szája, hogy ezt elmondja. Ha tényleg menni akar, menjen, mert azt, hogy így gondolkodik, a gyerekek is meg fogják érezni.
2014. ápr. 6. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez csak egy hirtelen felindulás volt a részéről...

én se tudtam volna elviselni magamat az öcsémmel... :D

2014. ápr. 6. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
5. válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Én is ugyanígy gondolom.
2014. ápr. 7. 07:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Alapvetően én is úgy gondolom, mint az 5-ös, de ma bennem is egy világ omlott össze. :( Az én férjem azt mondta, ez nem család, hanem egy rakás sz..

Nekem ez esett nagyon rosszul, mert amúgy egy normális családnak tartom magunkat. Most valóban nehéz időszakban vagyunk, de akkor is. :(

Remélem nálatok (is) helyreáll minden! Szorítok!

2014. ápr. 15. 22:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem lett jobb a helyzet:(

Kezdem azt hinni, mi nem jövünk ki egymással, képesek vagyunk bármin összevitatkozni.

Ma délután pl. indultam az 5 éves lányommal boltba, öltözködtünk és mondtam neki, hogy húzzon sapkát is. Erre a férjem beleszólt, hogy nem kell, minek...

Kint fúj a szél 10 fok van, végülis minek????

és mindennel így van minálunk, állandóan ellentmond nekem. Mindennek élből ellentmond, amit én mondok.

elegem van, nem bírom, mindent meg akar nekem mondani, mit hogyan csinálja, csakhogy én nem az a tipus vagyok, akinek erre lenne szüksége, lehet, hogy sokszor bizonytalan vagyok, de nem döntésképtelen, és nincs rá szükségem, hogy irányítson...

2014. ápr. 15. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!