Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Gyerek maszturbáció? Tapasztal...

Gyerek maszturbáció? Tapasztalat valakinek? Tényleg kinövik? Hogy kezelitek?

Figyelt kérdés

Családban egy kislánynál van ez a probléma. Nekem nagyon fura, ezelőtt nem hallottam róla. Pszichológus szerint majd kinövi, nem szabad rászólni. Nem az én gyerekem, de én nem tudom elképzelni, hogy ne szólnék rá. Telik az idő, közösségben is van, nem úgy néz ki, mintha kinőné, és mivel szeretem, aggódok érte, hogy mi lesz később! BÁrmilyen tapasztalat érdekel!

Köszi

2014. febr. 18. 23:32
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Szerintem is normális a gyermekkori maszturbáció. Én 11 évesen fedeztem fel, hogy jó, ha simogatom magam, és nem elsőre, de orgazmusaim is voltak. Nem is tudtam, mi is az amit csinálok, csak élveztem. De azt ösztönösen éreztem, hogy nem szabad mások előtt, még a családom előtt se, így csak olyankor csináltam amikor egyedül voltam otthon, vagy éjszaka a szobámban. Volt, hogy hetekig nem csináltam, de volt hogy 12-szer egy nap, ezt hormonok is befolyásolhatják szerintem, mert így felnőttkorban a szexel is így vagyok. Van hogy többször is kívánom egy héten, de van hogy hetekig el vagyok nélküle. Mindenesetre azt meg kell mondani a gyereknek, hogy ezt csak egyedül csinálja, ne mások előtt.
2015. júl. 31. 13:51
 52/53 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni ellene. Ha egyszer felfedezi, úgy is megtalálja a módját, hogy csinálja, ha máskor nem, hát akkor amikor mindenki alszik. Én amióta az eszem tudom, csinálom. Baba korom óta. Nekem is mondták a szüleim, hogy ne... így rászoktam hogy akkor csináljam, amikor nem látják. 9 éves koromig fogalmam nem voltróla, mit csinálok. Aztán a kezembe akadt a képes gyermekenciklopédia, és felvilágosodtam. Igen, 15 évesen szeretkeztem.először, de felkészülten, megfelelő védekezéssel. És soha életemben nem volt olyan gondom, hogy nem tudok szex közben orgazmushoz jutni. És sok kapcsolatom sem volt. Ma 25 éves vagyok, az élettársam a harmadik férfi akivel lefeküdtem, és remélem az utolsó is. Nem érzem magam aberráltnak vagy érzelmi sérültnek. Heti 3-5 alkalommal kívánom a szexet, de.szerinetem ez nem teszi tönkre az életemet.
2018. febr. 27. 22:38
 53/53 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is négy éves voltam kb mikor elsőnek csináltam.

Szerintem nincs benne semmi nagy cucc.

Még mindig csinálja?

2020. máj. 27. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!