Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Beba pro1 H. A van valami...

Beba pro1 H. A van valami tapasztalat róla?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem volt gondunk vele, kiegészítésnek használtuk, 5 hónapos kortól. Szépen elfogadta.

2011. júl. 29. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
nekünk is jó volt
2011. júl. 29. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:
mi 6 hetesek vagyunk eddig milumilt ittunk de fájt a poci. most ezt próbálgatjuk de ez sűrübb mint a másik. ebből kevesebbet fogad el. az nem baj?
2011. júl. 29. 17:17
 4/6 anonim válasza:
Sajnos én csak két hónapig tudtam szoptatni a lányomat, így mi ezzel kezdtük a "tejcsizést". Neki megfogta a hasát, volt, hogy 4 napig nem kakilt. Aztán kértem a gyerekorvostól mást, a Milupa Milumilt HA.-t kaptuk és az bevált. Minden babára másképp hat. 13hós anyuka
2011. júl. 29. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első gyerekem csak Beba-t fogadott el, a második csak Milumilt (ez volt a keményebb menet, mert neki is Bebát akartam adni, mivel az elsőnél bevált). Most mit mondjak? Úgyis a gyerek fogja eldönteni, mi a jó neki. Ha a bifiduszra hajtasz, Hipp-ben is van. A sűrűbből nálunk is kevesebb fogyott, látványos volt a visszaesés. Elsőnél kakaügyi gondok is voltak emiatt, másodiknál semmi.
2011. júl. 31. 09:24
 6/6 anonim válasza:
Nálunk mindkét gyerkőc ezt szerette, ettől nem fájt a poci és nekünk kaki gond sem volt, csak a Mildibétől......De a kisfiam eleve csak Beba-t fogadott el :-)
2011. aug. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!