Gyerek maszturbáció? Tapasztalat valakinek? Tényleg kinövik? Hogy kezelitek?
Családban egy kislánynál van ez a probléma. Nekem nagyon fura, ezelőtt nem hallottam róla. Pszichológus szerint majd kinövi, nem szabad rászólni. Nem az én gyerekem, de én nem tudom elképzelni, hogy ne szólnék rá. Telik az idő, közösségben is van, nem úgy néz ki, mintha kinőné, és mivel szeretem, aggódok érte, hogy mi lesz később! BÁrmilyen tapasztalat érdekel!
Köszi
Pedig nem ritka, nekem az egyik csinálta és baráti körben más kislánynál is előfordult. Akkor utánanéztem, mindenhol azt javasolták, hogy nem kell megszégyeníteni, de azt nyugodtan lehet mondani, hogy ezt ne mások előtt csinálja.
Én ilyenkor szóltam, hogy menjen be a szobájába, ez másra nem tartozik. Így mivel néha lustácska volt bevonulni, nem akarta a mesenézést megszakítani, már nem csinálta nyilvánosan és tényleg jelentősen megritkult.
Tisztelt kérdező, nem a mai társadalom a rossz ilyen téren hanem te.
Erre tökéletes kezelés a 9mm-es ólom tabletta szájon át adagolva egy beretta fecskendőből.
Szokásos Gyakori kérdések "szuperanyui"! A sok rosszindulatú überintelligens nő, akik azonnal gondolkodás nélkül leírják, hogy mennyire rossz az ember ráfogva azt, amit ők csinálnak!
A pszichológus társadalomról annyit, hogy volt idő, amikor a teljes banda a méhkivételét és a homloklebeny átszúrását végezte a nők hangulatingadozásai ellen, illetve orrba-szájba elektrosokkolták a népet! Akkor nem volt igazuk, de MOST mindenképpen! :) Ti higgyetek nekik, nekem van saját értékítéletem!
Megértem, hogy nehéz elfogadni, ha a gyerekeitekkel baj van, könnyebb mindenki másra köpködni! A tanár a hülye, ha a gyerek 1-est kap, meg a többi gyerek, ha nem játszanak vele, stb.!
Látom, anyád nagyon beletaposott a lelkedbe gyerekkorodba kedves kérdező!
Te nem is aggódsz, csak jól ki akartad osztani a kislány szüleit, mert a te tökéletes világodban ezek a dolgok nem férnek bele!
Hát van egy jó hírem! A világ ettől sokkal bonyolultabb!
Javasolnék neked is egy ilyen maszturbációs kúrát! Rádfér :)
Ne foglalkozz velük kérdező, tipikus elvakult anyukák, mennek a tömeg után, véletlenül sem gondolkodnak.
A múltkor egy anyuka azt írta itt, hogy őt izgatja szexuálisan, amikor a kislánya maszturbál. Szóval ilyenek ezek a szabadon nevelt emberek.
Mit is írtak az elején? KÍVÁNATOS? Hányingerem van, és még ők fejlődtek egészségesen, mi? Hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!