Jogos egy 16 éves lánytól, hogy felpofozza az édesanyja
élettársát, amiért lemaradt miatta egy kirándulásról?
Egyetertek, nem a paros hibazott nagyobbat. Ha a lanyod direkt kiprovokalta a gyanut, akkor meg is erdemelte mar csak ezert a buntetest, ahogy viselkedett. Nehogy mar egy ilyen aprosag, hogy lemaradt egy osztalykirandulasrol feljogositsa ilyesmire. Szepen is nezunk ki, ha te meg ugy gondolod, hogy ot erte nagyobb kar es helyesen viselkedett. Kicsit nezz magadba.
2014. febr. 1. 07:25
12/21 A kérdező kommentje:
A lányom fontosabb számomra és a párom nem az édesapja, de még csak nem is a nevelőapja, hisz nem a férjem és nem is lesz az. A páromtól sohasem vártam el, hogy sajátjaként tekintsen a lányomra, nem is értettem, hogy engedhettem, hogy részt vegyen a büntetésben, Kötelezni fogom a lányomat a bocsánatkérésre, de a páromat is a kártérítésre.
Ha en lennek a parod es kötelezni akarnál a kártérítésre, ugy ott hagy alá, mint a huzat. Van egy elkényeztetett kis pitsa lányod, aki azt hiszi neked köszönhetően, hogy körülötte forog a világ. Majd rájössz, hogy nevelni kellett volna, amikor téged pofoz majd fel
2014. febr. 1. 08:03
Azt írod a lányod a legfontosabb, de együtt élsz egy olyan emberrel, aki képtelen szeretni és elfogadni? A lányod miért gyűlöli? Oka biztosan van..
Volt egy mostohaapánk mi is gyűlöltük a húgommal, mert az anyánk háta mögött molesztált minket. Anyánkkal nem voltunk olyan bizalmi kapcsolatban, hogy el merjük mondani. Inkább kiutáltuk..
2014. febr. 1. 11:12
15/21 A kérdező kommentje:
Két éve halt meg az édesapja, ezért gyűlöli, nem akar más férfit látni idehaza. Az is tény, hogy a mostani párom meg sem közelíti semmiben a férjemet, de mégis vannak szükségleteim és anyagilag sem mindegy.
Remelem a parod rájön, hogy a szex meg a penz kell tőle es otthagy.
2014. febr. 1. 13:58
Bocs, de ez nagyon gaz. Ha a penze kell, akkor a velemenye is erdekeljen. Ha meg nem, vegyel egy vibratort. Ez szanalmas.
2014. febr. 1. 19:52
Nem, nem jogos, magatartászavar!
2014. febr. 3. 16:19
"A kérdező kommentje:
Két éve halt meg az édesapja, ezért gyűlöli, nem akar más férfit látni idehaza. Az is tény, hogy a mostani párom meg sem közelíti semmiben a férjemet, de mégis vannak szükségleteim és anyagilag sem mindegy."
Tehát magyarán szexet adsz a párodnak pénzért cserébe. -.-" A párod helyében meg úgy pofán gyűrtem volna a kis taknyost, hogy a falat kivitte volna.
Ilyen komment után elhiszem, hogy hasonló a lányod gondolkodása/életfelfogása, mint a tiéd. Nem esik messze az alma a fájától.
2014. febr. 7. 11:49
20/21 anonim válasza:
szerintem a lanyodnak igaza van vedje meg magat ha egy ferfi orditt
2014. febr. 15. 18:37
Kapcsolódó kérdések: