Elveheti-e a tanar a gyerek mobiljat azert mert kapott egy uzenetet ora kozben es megnezte?
Hát ha én tanár lennék nem venném el. Őszintén szólva engem az se érdekelne, ha sms-t ír, mert az nem hangos, engem nem zavar meg azzal, hiszen attól még tudok magyarázni a másik 30 tanulónak. Az már más lenne, ha mondjuk elkezdene telefonálni, nah akkor zavarna. De azt viszont nem értem, hogy miért kell az ilyen dolgokból, hogy megnézte az időt, sms-t írt ekkora ügyet csinálni... könyörgöm nem az ő baja ha nem figyelt? Miért zavarja ez a tanárt? Ettől még tudja folytatni az anyagot, ha a tanulónak meg éppen érkezett egy fontos sms-es hát had válaszoljon, ez még önmagába nem hátráltatja az órát véleményem szerint...
Valaki írta előttem hogy egy 8.-os lány milyen fontos sms-t kaphat. Annak üzenem hogy attól még hogy ő annyi idős korában nem kapott attól még lehet hogy valaki igen és igenis fontos!!
Amúgy meg nem vagyok már tini, mégis ez a véleményem. Ha szülő lennék föl lennék háborodva ha egy tanárnő elvenné a gyerekem telefonját pláne ha csak egyszerűen a zsebébe volt. Én vettem, a tanárnőnek semmi joga magánál tartani, nem az ő tulajdona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!