Elveheti-e a tanar a gyerek mobiljat azert mert kapott egy uzenetet ora kozben es megnezte?
nem kellett volna órán megnézni! Különben meg, mi is felnőttünk,meg a szüleink is, és nem volt mobiltelefon!
nem akkora dolog,h nem tudtad felhívni,vagy menj el vele ha ennyire félted.
Szia!
Na hát nálunk ilyen nincs...és ha fontos smst kap??? Vagy bármi ilyesmit? Én egyedül akkor venném el óra végéig ha játszana vele...nem tudom néha az ilyet megérteni. Kérd vissza nyugodtan, nem az övé, minek tartogatja???
Egy gyereknél mi az hogy fontos sms? Ha valami olyan fontos dolog van, akkor anyuka felhívhatja az osztályfőnököt vagy az iskolát, hogy elkérje a gyereket, vagy esetleg keresheti mobilon szünetben... Nálunk pl volt olyan, hogy anyu háromszor hívott egymás után, hiába nyomtam ki. Megkértem udvariasan a tanárt, hogy lehet otthon valami baj van, mert anyu hívogat egy ideje, és vissza kéne hívnom hogy megkérdezzem minden rendben van-e. Baromi szigorú tanár amúgy, de még csak csúnyán sem nézett, azt mondta nyugodtan menjek ki.
Szerintem jogos hogy ha órán nyomkodja a telefonját, és elveszi... én is elvenném, de anyuka helyében be is mennék érte. Egy gyereket nagyon szeretni kell, de nem mindig a tanár a hülye! Mindent meg lehet értelmesen beszélni. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!