Elveheti-e a tanar a gyerek mobiljat azert mert kapott egy uzenetet ora kozben es megnezte?
Ha elveszi, óra végén vissza kell adnia!
Nincs joga tovább magánál tartani.
Egyébként az óráról se küldhet ki.
8.-as vagyok. nálunk a házirendben bent van, hogy nem szabad telefnálni. viszont hogy el lehet-e venni egy szó sincs. csak azt említik meg, hogy a tanár magánál tarthatja, amíg akarja. de ez már csak azért is hülyeség, mert jogszabályt nem írhatnak át! és a jogszabályban meg az áll, hogy vissza kell adnia óra végén! nekem egyszer azért vette el a tanár, mert látta, hogy ott a zsebemben! hozzá se nyúltam. elvette, óra végén nem adta oda. hétvégére elvette. hétfőn anya elég szép hangon megmondta az igazgatónak, hogy a nő mit csinált, de az igazgató nem tett semmit. akkor jött a rendőrség... azok is szartak rá... most már más suliba járok, a telefonom úgy került vissza, hogy apuám nem túl szépen visszakérte a telefont a tanártól. és ne adjátok ám oda nekik! nem vagytok rá kötelesek! viszont ha nem szabad telefonálni, ne telefonáljatok! meg kell nézni a házirendet. egyébként ha óra végén visszadja, akkor nincs semmi baj. de olyat nem csinálhat, hogy nem adja vissza. eleve, ha magánát tartja és elötte tőled vette el, az olyan mintha kirabolt volna, nemde?
14/L
Nálunk elvehetik, és el is veszik.
A szülőnek kell érte bemennie az igazgatóhoz.
Órai csengésért / rezgésért / telefonozásért / vagy ha már bekapcsolva tartod --> osztályfőnöki jár.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!