Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segitseg miert nem beszel 3.5...

Kris88 kérdése:

Segitseg miert nem beszel 3.5 evesen a fiam?

Figyelt kérdés

olyan szepen fejlodott de valahogy megalt 2 evesen most porbalgat utanozni- motor -toto..

keves az a szo amit kimond.

Csaladtol messze elek egyedul nevelem mert apa dolgozik nincs bolcsi se ovi majd csak szeptembertol es kuldfoldon elunk.

Psichologushoz megyunk jovo honapba.,..

2014. jan. 12. 23:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Canari szigetek-Spanyol orszag-

A gyermekorvos oszinten nem is mondott ra semmit csak legyntett hogy majd mert sok ket illetve tobbnyelvu gyerek jar hozza es volt aki 4-5 evesen kezdett el szavakat mondani es mondatokat formalni 6 eves koraban a zavarodasa miatt.

KErtem a vedonot segitsen igy sikerult kicsikarni sajnos a psichologia elobb van de marciusban van egy teljes neurologiai vizsgalat.ott azt mondtak teljes kivizsgalas lex kepessegere rajzoltatjak amit kifacsarnak belole kimondatjak es agy aktivitasokat v miket neznek.ha kizarjak a szervi es neurologiai -illetve egyeb akadajokat kuldik szerintem logopedushoz

ne keresen senki logikat itt sose volt..

gtam valaki valamilyen praktikat tud amit itthon is megcsinalhatunk.

igyekszem kicsikarni tole de nem megy sok betu..neha nem ert dolgokat-pl mondom kerjen bocsanatot mert bantott es nezett ram butan.nem tudta mi az..erdekes ez nekem.amugy mindent megcsinal amit kerek.soxor baj van a figyelmnevel inkabb ha jatszik v tvzik nem figyel.

2014. jan. 23. 01:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Én hazahoznám Magyarországra és itt vizsgáltatnám ki. Dr Bod Mária az egyik legjobb fejlődésneurológus, akit ismertem, a Madarász Kórházban és privátban is rendel Pesten. Továbbra is azt mondom, hogy a probléma nem pszichológiai eredetű. Vannak dolgok, amit itt magyarok jól csinálunk, a fejlesztés és a vizsgálat pl ezek közé tartozik. Én hazahoznám, itthon kérnék időpontot.
2014. jan. 23. 13:16
 13/13 anonim válasza:
Szia! Régi kérdés, lehet már nem is emlekszel rá, hogy feltetted. De engem nagyon érdekel, mit mondtak az orvosok. Köszönöm válaszod!
2020. szept. 21. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!