Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan akinek autista...

Van itt olyan akinek autista gyermeke van?

Figyelt kérdés

Mennyi idõs a gyerkõc? Milyen fejlesztèsre jártok?

Meséljetek!

2014. jan. 3. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Tapasztalatom az, hogy ha leírod a saját történetedet, akkor mások is könnyebben nyílnak meg és "mesélnek".
2014. jan. 3. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
4 éves, autista kislányom van csak 1 éve kapta meg a diagnózist, bár én mindig sejtettem. Ovodában kapja meg a fejlesztéseket, őszintén semmi javulást én nem látok, bár ő enyhe eset, de sajnos még is nagyon nehéz vele, szörnyen nehéz. Annyira már, mint a testvérei! Sokszor vagyunk a kiborulás szélén, több emberes napi 24 órai felügyeletet igényel, amúgy 2 éve fejlesztik.
2014. jan. 4. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat azt szerettem volna írni teljesen más, mint a testvérei, egyébként a testvérei pedig nagyon okosak értelmesek ő velük nincsen probléma és egyikünk családjában sem fordult elő autizmus.
2014. jan. 4. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szintén 4 éves autista kislányom van,2 éve van diagnozisunk,azota kapja a fejlesztéseket.Ö nem beszél,de értelmileg ép.Idén megy majd oviba,még keressük,melyik lenne neki a legjobb.
2014. jan. 5. 07:42
 5/5 anonim ***** válasza:
7 éves Aspergeres a lányom. 2 éve diagnosztizálták. Oviban heti háromszori fejlesztés volt, most a suliban heti kettő. Több dolgot kipróbáltunk, volt TSMT-torna, napirend, stb. Jelenleg a különórái fejlesztik a leginkább. Szerintem meg kell találni a számára leginkább megfelelő módszert, plusz az elfogadás, a család hozzáállása is rengeteget számít!
2014. jan. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!