Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van valakinek autista gyermeke?

Van valakinek autista gyermeke?

Figyelt kérdés
esetleg egy napirendbe kapok segítséget? mivel kezdődik a nap, és mennyire részletes? nagyon megköszönném :)
2013. jan. 31. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Fordulj az AOSZ-hoz, mert minden auti más és más, személyre szabott napirend elkészítésében tudnak segíteni.
2013. jan. 31. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, de nekem ez "csak" iskolai feladat, így csak érdekelne, hogy sorrendileg hogy megy, és mi az ami a legfontosabb :)
2013. jan. 31. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Ja értem. Akkor sem lehet általánosítani, mert ez egy spektrum, minden gyerek nagyon más.

Az én Aspergeresen napja pl. pont úgy telik, mint bárki másé... semmi extra nincs benne, de ő magasan funkcionáló auti...

2013. febr. 1. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom..ezt tanulom, így tudom, hogy nem általánosítunk :) nekem csak az kellett volna, mennyire részletesen írják le pl. a fogmosást, de köszönöm, már megoldottam :)
2013. febr. 2. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanolyan mint másoknak, ha oviba megy 06:20-kor keltem, reggeli majd ovoda ahonnan 3-4 körül ér haza. Otthon játszik 6-fél 7-ig, akkor fürdés, utána vacsora, 8-ig szabad foglalkzás, vagy ha van házija logopédiából pl. azt gyakoroljuk, 8 után irány az ágy de 9-fél 10-ig még általában ébren van.

Hétvégén 06:20 helyett kb. 7-negyed 8-kor kel de a napirendje kb. ugyanilyen mint hétköznap. Ő is elég magasan funkcionáló 5 éves autista kisfiú.

2013. febr. 17. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, igazából csak az kellett, hogy 1-1 tevékenység mennyire részletesen kell:)
2013. febr. 17. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!