Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Akinek 3-4 gyereke van az...

Akinek 3-4 gyereke van az milyen okból vállalt ennyit?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert rengeteg olyan kérdés van, hogy mit csináljon a sok problémás gyerekével az anyuka...amikor akarta a harmadikat de már a másik kettővel is bajok voltak miért kellett a harmadik? Mit gondoltatok akkor? Egyáltalán miért kell ennyi? 1-2 már nem is elég?
2013. dec. 2. 00:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk is 4 lesz ha minden jol megy. Nekem 3 lanytestverem van, paromek is van 2 lanytesoja. Mindketten ugy gondoljuk, hogy nagyon jo nagy csaladban nevelkedni, igazabol tobb pozitivumat tapasztaltuk mint negativumat. Amikor osszejottunk, ebben a kerdesben is teljesen ugyanugy gondolkodtunk. Ugyan még csak most varom a 2. gyere
2013. dec. 2. 04:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk is 4 lesz ha minden jol megy. Nekem 3 lanytestverem van, paromek is van 2 lanytesoja. Mindketten ugy gondoljuk, hogy nagyon jo nagy csaladban nevelkedni, igazabol tobb pozitivumat tapasztaltuk mint negativumat. Amikor osszejottunk, ebben a kerdesben is teljesen ugyanugy gondolkodtunk. Ugyan még csak most varom a 2. gyereket (az elozo hazassagombol van egy lanyom) de nem hiszem, hogy valtozni fog a velemenyem.
2013. dec. 2. 04:57
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 4 gyermekem van....a válasz egyszerű,ez az életem ők!!

Nem problémásak.Varázsa van a nagycsaládnak..nem lehet megmagyarázni,ha valaki nem olyan,hogy szeretne nagy családban élni,és nem érti a másiknak mi jó benne.Én nem érzem tehernek,nyűgnek,nem szeretnék inkább moziba menni,vagy csak magammal foglalkozni(nem vagyok igénytelen)

Tanulok is mellettük,dolgozom is!És nincs egyik részünkről sem szülő aki támogatna!!

Nekünk így teljes az életünk!!!

2013. dec. 2. 05:45
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
mert nem mindenki teherként tekint a gyermekére... nagyszüleink idejében sokkal rosszabb helyzetben 8-10 testvér sem volt rikta! unokatesómék 5-en vannak testvérek! (mi hárman)
2013. dec. 2. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Olyan gyerek nincs és soha nem is volt, akivel nincsenek problémák. Csak olyan szülő van, aki rosszul neveli a gyerekét.

Nekünk is 4 van, mert 3 lány után szerettünk volna egy fiút is. Bejött.

Csak amikor vállaltuk, akkor még félre is tudtunk tenni, ma már örülünk, ha megtudunk élni és iskoláztatni tudjuk őket. Különösen az utolsó 4 év alatt lett egyre nehezebb.

Ma már egyet is nagyon meggondolnék.

2013. dec. 2. 07:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 3 gyerekünk van. Hogy miért? Mert imádjuk őket. És komolyan sajnálom, hogy csak őket, hármójukat "engedhetjük meg" magunknak.
2013. dec. 2. 07:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki csak 1-2 gyereket vállal az sem feltétlen tekint teherként a gyerekre, és aki3-4 vagy több gyereket szül, az sem feltétlen mintaanya.

Szerintem ez mindenkinek a magánügye.

Én nem nézek áhitattal egy sok gyerekes családot, mert nekem pont jó a két gyerekes felállás.

Remelhetőleg mindenki ésszerűen dónt, hogy hany gyereket képes normalis kórülmenyek között, szeretetben felnevelni.

2013. dec. 2. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért van, hogy valaki egyet sem vállal? Szerintem is magánügy, amíg szabadon lehet szaporodni ebben az országban :D Ki tudja meddig
2013. dec. 2. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a problémák folyamatosan jönnek, lehet, mikor terhes lett, még jól működött a gyereke, közben meg elromlott. 1 gyerekkel is lehet bőven "gond", nem csak a többel. Nekem 3 van, és csak a középsőmmel akadnak "gondok", így a dackorszak közepén. Aztán majd a kicsivel, ha elindul. Aztán majd a naggyal, ha kamaszodik. Azért nem akartam csak egyet, hogy könnyebb legyen. 10 évig egy gyerekem volt, nem így akartam, így alakult. Aztán jött a két kicsi, és nagyon örülök nekik! Ma már el sem tudom képzelni, nem unatkoztam én 10 évig? Olyan varázsa van a nagycsaládnak, amiről én már gyerekként is álmodtam, csak párt hozzá később találtam. Ismerek olyan 7 gyereke családot, ahol minden gyerek okos, értelmes, jószívű, iskolaelső, mégis vannak problémák mindig, hol nem?
2013. dec. 2. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
(Offolok, bocs, nagyon érdekes, amiket írtok, de azért az, amit valaki írt, hogy nagyszüleink idejében 8-10 gyerek volt a rosszabb körülmények ellenére egy kis átgondolást igényel. Ugyanis „nagyszüleink idejében” egyrészt még nem voltak fogamzásgátlók, másrészt a női egyenjogúság sem volt olyan fokon, mint manapság, ergó a nőknek jóval kevesebb beleszólásuk volt a sorsukba. És akkor még a csecsemő- vagy gyermekkorban bekövetkezett halálozások sokkal nagyobb számáról sem beszéltünk. Szóval nem igazán reális erre hivatkozni.)
2013. dec. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!