Akinek 3-4 gyereke van az milyen okból vállalt ennyit?
Nekem 4 gyermekem van....a válasz egyszerű,ez az életem ők!!
Nem problémásak.Varázsa van a nagycsaládnak..nem lehet megmagyarázni,ha valaki nem olyan,hogy szeretne nagy családban élni,és nem érti a másiknak mi jó benne.Én nem érzem tehernek,nyűgnek,nem szeretnék inkább moziba menni,vagy csak magammal foglalkozni(nem vagyok igénytelen)
Tanulok is mellettük,dolgozom is!És nincs egyik részünkről sem szülő aki támogatna!!
Nekünk így teljes az életünk!!!
Olyan gyerek nincs és soha nem is volt, akivel nincsenek problémák. Csak olyan szülő van, aki rosszul neveli a gyerekét.
Nekünk is 4 van, mert 3 lány után szerettünk volna egy fiút is. Bejött.
Csak amikor vállaltuk, akkor még félre is tudtunk tenni, ma már örülünk, ha megtudunk élni és iskoláztatni tudjuk őket. Különösen az utolsó 4 év alatt lett egyre nehezebb.
Ma már egyet is nagyon meggondolnék.
Aki csak 1-2 gyereket vállal az sem feltétlen tekint teherként a gyerekre, és aki3-4 vagy több gyereket szül, az sem feltétlen mintaanya.
Szerintem ez mindenkinek a magánügye.
Én nem nézek áhitattal egy sok gyerekes családot, mert nekem pont jó a két gyerekes felállás.
Remelhetőleg mindenki ésszerűen dónt, hogy hany gyereket képes normalis kórülmenyek között, szeretetben felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!