Beleszólhatok a 10 éves lányom és a barátnője kapcsolatába?
Figyelt kérdés
Lányom és barátnője igazi se veled, se nélküled barátságban vannak, ezért hol imádják, hogy utálják egymást. Sajnos a kis barátnő kicsit irigykedő típus, lányom sokat panaszkodik, hogy leszólja a ruháit egyéb dolgait, hobbiját. Én legszívesebben azt tanácsolnám neki, hogy inkább találjon más barátnőt, de ő ragaszkodik hozzá. van jogom egyáltalán beleszólni, hogy kivel barátkozzon? (Természetesen nagyobb probléma esetén - fiúzás, cigi stb. - esetén azonnal beavatkoznék, de ilyen kisebb ügyekben nem tudom érdemes-e irányítanom, vagy inkább hagyjam hadd tapasztalódjon.)2013. nov. 30. 13:55
1/5 anonim válasza:
Hagyd. Mindenki gyerekkorában vannak ilyenek. Ezekből fogja megtanulni a társas kapcsolatok rendszerét.
2/5 anonim válasza:
Hagyni kell csalódni, hogy utána jól tudjon dönteni később. Hagyd rájuk a csatákat!
3/5 anonim válasza:
Majd ők elrendezik a dolgaikat egymás között. Csak akkor avatkozz bele, ha rosszra akarja csábítani a barátnője! Viszont beszélgess el vele, hogy még ne foglalkozzon a fiúkkal komolyan, tehát a testi kapcsolattal még évekig várjon, ne cigizzen és igyon alkoholt.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is hagyd, rengeteget tanul egy ilyen kapcsolatból, amit a későbbiekben jól is kamatoztathat. Nekik is ki le kell róniuk ezeket a köröket, mégha olyan nehéz is szülőként és felnőtt fejjel látni ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!