Milyen sportot ajánlotok? 5 és fél éves, fiúnak? Agresszió, dührohamok, "neveletlenség" leküzdésére.
Figyelt kérdés
Rettenetesen sok energiája van, és nagyon kellene neki önfegyelmet, és sok mást tanulnia, amire már én nem tudom megtanítani. Tudnátok ebben segíteni? Esetleg Bp-en merre induljak vele?2013. nov. 3. 17:35
2/10 anonim válasza:
kung-fu. remek mozgás és önfegyelemre tanít a szellemisége.
3/10 anonim válasza:
Én is a kung-fu-t ajánlom. Shaolin kung-fu Kerepesen van, az Pesttôl nincs messze.
4/10 anonim válasza:
Karate, kung fu, shaolin fu, dszúdó
7/10 anonim válasza:
Box 5és- fél éves gyereknek?a Bocsi: De! Normális vagy?
9/10 anonim válasza:
#7-es!
#6-os vagyok és BOCSI de miért is? Simán elkezdheti... Tanulhatja az alapokat, püfölheti a zsákot, sok intenzív mozgás van az állóképesség és kitartás fejlesztésére is.. a Box nem csak arról szól, h szétpüfföljük a másikat, szóval minek is szólsz olyanba amihez nem értesz?
10/10 anonim válasza:
motorozás...vegyetek neki egy pitbike-ot vagy valami gyerekmotort (de ne kinait) töltsétek meg benzinnel aztán hadd szóljon...el lessz a gyerek...jah és az első 10 liter benzint szépen motorozza ne húzza nagyon mert elbaszódik vagy vegyetek használtan, úgy olcsóbb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!