Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Türelemveszteségem van,...

Türelemveszteségem van, adnátok tippeket a leküzdésére?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 és 8 hónapos babáim vannak, akiket imádok, de most mindketten elég nehéz időszakba léptek, nekem pedig őrlődnek az idegeim. A nagyobb most próbál mindent megcsinálni amit nem szabad, a kicsi pedig csak ölben lenne egyfolytában. Javarészt egész jól megvagyunk, de néha úgy érzem, hogy mindjárt megőrülök (pl. ha mindketten sírnak).

Hetente három alkalommal elmegyek tornázni, akkor jobb is, de másnap ismét nehezebb. Apát nem tudom bevonni, rengeteget dolgozik, a nagyszülők is kilőve. Valami praktika kellene... vagy csoda :)

Kisgyermekes anyukák , ti hogy viselitek az ilyen nehézségeket? Köszi, ha válaszoltok!

2010. szept. 12. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem "csak " egy 23 hósom van, örülök, ha őt idegbaj nélkül tudom gondozni ,szeretni, ugyhogy eleve gratula a kicsihez:))) magne b6, sedatif pc, ezeket beveszem, ha nagyon alul érzem magam, akkor jobban leszek , ujra ragyog a nap:) néha elgondolkodom egy nehezebb nap után, hogy adok hálát az égieknek az egészséges, rosszcsontomért, átgondolom a napot és rámosolygok, mi volt tulajdonképp akkora gond:) szeretem őt, mint azt hiszem ennyire mélyen soha senkit. Mikor robbannék, tudatosan visszafogom magam, erős önkontrollal, mert nem tehetrm meg, hogy szétvet az ideg! Senkinek nem tesz jót, ha visitozunk egymással egész nap, kell a mesterséges higgadtság, ami a te fejedben dől el. Elhatározod magad, mit vársz el elsősorban magadtól és próbálod tartani. Igy könnyebb, boldogabb és nyugodtabb vagyok. Sok örömet a vakarcsokhoz!
2010. szept. 12. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha magamat olvastam volna, azzal a különbséggel, hogy a nagy 30 hónapos, a kicsi 9.

Próbáltam szedni a Sed.PC-t, magnéziumot, de semmit sem ért. Én azt vettem észre, hogy most, hogy már nincs a nyár, a meleg, hanem ez a 20 fok körüli hőmérséklet, sokkal jobban vagyok. Több a türelmem, de sajnos néha így is van az, hogy reggel ébredés után 5 perccel a nagyobb már a padlóra küld... Erőt veszek magamon, és higgadtan leülök velük játszani, vagy megmosom az arcom hideg vízzel, vagy nekiállok mosni, porszívózni. Vagy sütök egy adag muffint, vagy elvonulok pár percre, akár a fürdőbe, hogy magam legyek picit. Mire végzek, jobb. De van, hogy kis idő múlva megint ideges leszek... Olyankor fogom őket, és elmegyünk sétálni, mindent félbehagyok...

Nem könnyű, sőőttt... de lesz ez még így sem:)

2010. szept. 13. 14:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek! Lehet, kipróbálom a magne b6-ot, vagy a sedatif pc-t :) hátha lesz placebo hatás :)

Kitartást mindenkinek!

2010. szept. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!