Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Harapásról le lehet szoktatni...

Harapásról le lehet szoktatni a "visszaharapásos" módszerrel?

Figyelt kérdés

2 éves kislány és ha rájön a "félóra" akkor harap karmol..

A karmolás még nem is fáj annyira de a harapás már annál inkább!?:( Próbáltunk már erélyessen rászólni,próbáltuk szép szóval sehogy sem sikerül leszoktatni a harapásról!Már ott tartok,hogy visszaharapom(csak kicsit..),csak attól félek,hogy játéknak veszi és mégjobban elkezd harapdálni... Mitévő legyek? Próbálta már ezzel a módszerrel valaki? Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 1. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Működik, ha kellő ideig harapdálod rájön, h mi van és abba hagyja.
2009. nov. 2. 14:38
 12/21 A kérdező kommentje:

Kellő ideig harapdálni? Nálad ez bejött,hogy ezt ajánlod?

Amúgy akkor én már össze-vissza harapdálhattam volna szegény kislányomat,mire megtanulja,hogy nem jó..!Bár sztem ezt is gyereke válogatja,mit irtam a példát van akinél bevállt,a visszaharapás..!

2009. nov. 2. 17:41
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is nagyon harapott a kisfiam. Először szép szóval próbáltam leszoktatni róla, utána már kiabáltam, aztán jól a szájára csaptam. Nem is egyszer, hanem minden egyes alkalommal, ha újra csinálta. Az 5. szájra csapás után abbahagyta. Lehet, hogy drasztikus, de célravezető.
2009. nov. 2. 20:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok, a tanulást arra értem, hogy a gyereked azt tanulja töled hogy viszsa kell adni.

A párom ilyen, ezt tuti a családbol hozta.

Engem arra tanítottak, hogy semmi esetre se busszuljamk meg.

2009. nov. 2. 21:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk unokahugom harapott nagyon de rá jöttünk h ő igy mutatja ki a szeretetet ,de amikor a nála hár pónappal idősebb unokaöcsém visszaharapta az óta nem harap hanem puszit dob:)
2009. nov. 3. 13:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és tanácsaitokat,meglátjuk melyik vál majd be..!:)

Az utolsó puszidobós sztori aranyos!:)

2009. nov. 3. 20:17
 17/21 anonim ***** válasza:
A fiam eszméletlenül harapós volt de a visszaharapás egyáltalán nem jött be. Vagy lefogtam a kezét és eltartottam magamtól és vége volt a játéknak mentünk haza a játsziról, otthon meg büntibe a szobájába, borzasztó fársztó de megérte.
2009. nov. 13. 16:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Ez is egy módszer..!Köszi a választ!:)
2009. nov. 16. 16:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Ezekszeritn Te is próbáltad a visszaharapásos módszert?
2009. nov. 16. 16:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Én inkább csak imitáltam nem akartam megharapni. Hiszek abban h nem lehet valakit leszoktatni arról amit te is csinálsz. Akkor ő a gyerek miért ne ha anya is?
2009. nov. 17. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!