Szófagadatlan, engedetlen gyereket milyen módszerrel nevelnétek jómodorra?
Nevelésel azért ilyen mert a szülök rosszul csinálják a dolgukat.
Akkor kell a gyerekkel foglalkozni mikor jól viselkedik mikor rossz a szülö dolga megtanitani hogy nem viselkedik jól.
nincs TLC csatornád? Azon van a Take Home Nanny, az Ő módszere nagyon tetszik és hatásos is.
Ha nincs ilyen csatornád leírom a módszerét.
A tegnap 20:27-es válaszoló nagyon kiakasztott! Nagyon ritkán jelentek egy-egy választ, de ez nálam felnyomta a biztosítékot! Jelentettem! Megverni egy gyereket?!? Ez az, amit soha nem értettem meg! Komolyan mondom, szörnyű, hogy emberek mikre képesek!
Édesanyám becsületben nevelt fel 3 gyermeket, soha nem verte el egyikőnket sem! Soha! És mégis: becsületesek, tisztelettudóak, értelmesek, udvariasak lettünk! Verés nélkül; szép szóval, beszélgetéssel!
A "rossz" dolgoktól anya szomorú lesz, nem játszik és nem figyel a kisfickóra, míg a "jó" dolgokat sok-sok figyelemmel, dícsérettel, mosollyal díjazom. Nálunk ez nagyon bevált eddig, bár a kisfiam alaptermészete is igfen kellemes.
Ajánlom figyelmedbe ezt a könyvet, nekem rengeteget segített:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:31
Egyszer nem mentem haza időre, 9-ig elmaradtam. Csak a szomszéd utcában voltam. Anyám sírva talált meg, és 8 ütést kaptam fakanállal a fenekemre. Furcsa, de segített, úgyhogy nem kell kiakadni azon, ha egyszer kap a gyerek (nekem ez volt az első és utolsó ilyen). Csak gondoltam, hogy leírom a "tapasztalatomat" az ilyen érzékeny embernek, mint te :/
Persze azzal nekem is gondom van, ha ezt rendszeresen teszik, és nem azért, mert rossz volta gyerek, hanem mert részeges az apa, etc.
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!