Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hiszti vagy csak az időjárás?

Hiszti vagy csak az időjárás?

Figyelt kérdés

2 éves lesz a kislányom, és elég sűrűn nagyon nyűgösen, hisztisen viselkedik. Ez miért lehet? Gondoltam már a fogaira (jönnek a rágók szerintem, mert mindent a szájába vesz, és nyáladzik), fogtam az időjárás változásra is már...

Éjszaka is van amikor óránként felsír inni, de van amikor csak 2-szer egy éjjel (ez sajnos a ritkább). Vagy csak ilyen hisztis lenne a természete?? Ti hogyan oldanátok meg ezt a viselkedést? (Erélyesen, nyugodtan...)

2009. okt. 26. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha rág és nyáladzik, akkor egyértelmű, hogy jön a foga. Ez fáj neki, talán ezért hisztisebb, ingerültebb, ne félj el fog múlni. Teljesen megértem, hogy nyugtalan vagy és stresszes, ez minden embernek stresszes lenne, de hidd el neki is rossz, próbáld megnyugtatni, nem fog olyan sokáig rossz lenni, hamarosan kibújnak a fogai és rendben lesz :)
2009. okt. 26. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam ma végighisztizte a napot, nem tudok vele mit csinálni, ordit, könny egy deka sem, ellenben mindent csinál ami rossz.Remélem csak az időjárás és holnapra elmúlik.
2009. nov. 11. 15:43
 3/3 Pacaaa válasza:

Háát az a baj hogy mindig van mire fogni a hisztit :D

Nekem 3 gyermekem van. Az egyik 13 éves,ő születésétől fogva éjjel nappal sírt egészen 1 éves koráig. Nagyon nyugodt családi körülmények között neveltük,mégis hiszti--hiszti hátán.Amikor hisztizett megpróbáltuk megnyugtatni,énekeltem neki,simogattam a hasát hátha fáj neki,fogtam az időjárásra,hogy nem aludta ki magát vagy hogy csak éhes... De nem :D egyfojtában csak hisztizett! Hála az égnek ez a tulajdonsága nem maradt fennt,ugyanis 1 éves kora után elkezdett beszélni,és ami bántotta mindent elmondott :)

Az ő horoszkópja RÁK volt (nehéz eset)

De aztán a második gyerek *.* (lány)

Ő aztán a keménydióó :D

Ő koraszülött,6.hónapra elfojt a magzatvizem és megszültem Melanie-t 990 gramm -al

Az orvosok azt mondják,ő azért hisztis mert koraszülött és mert skorpió :D De ő most 4 éves,és még mindig mindenre hisztivel reagál,ha nem egyből úgy van ahogy ő azt a fejébe veszik!

És a harmadik végre kisfiú sajnos ő is skorpió és ami még rosszab hogy több benne az apai,mint anyai ...

Ő nem hisztizik,ő egyzerűen sír,és ha bepróbálkozok cumisüveggel,akkor megfojga a cumisüveget és izomból eldobja,pedig még csak most lett 1 éves..

Én úgy gondolom hogy minden gyermek más,és minden gyermek más tulajdonságokat is örökölt.

A hisztit foghatjuk bármire,de lesz olyan is amikor már nincs mire fogni.

Az meg hogy az időjárás miatt hisztisek a gyerekek szreintem babona!

2010. márc. 1. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!