Hiszti vagy csak az időjárás?
2 éves lesz a kislányom, és elég sűrűn nagyon nyűgösen, hisztisen viselkedik. Ez miért lehet? Gondoltam már a fogaira (jönnek a rágók szerintem, mert mindent a szájába vesz, és nyáladzik), fogtam az időjárás változásra is már...
Éjszaka is van amikor óránként felsír inni, de van amikor csak 2-szer egy éjjel (ez sajnos a ritkább). Vagy csak ilyen hisztis lenne a természete?? Ti hogyan oldanátok meg ezt a viselkedést? (Erélyesen, nyugodtan...)
Háát az a baj hogy mindig van mire fogni a hisztit :D
Nekem 3 gyermekem van. Az egyik 13 éves,ő születésétől fogva éjjel nappal sírt egészen 1 éves koráig. Nagyon nyugodt családi körülmények között neveltük,mégis hiszti--hiszti hátán.Amikor hisztizett megpróbáltuk megnyugtatni,énekeltem neki,simogattam a hasát hátha fáj neki,fogtam az időjárásra,hogy nem aludta ki magát vagy hogy csak éhes... De nem :D egyfojtában csak hisztizett! Hála az égnek ez a tulajdonsága nem maradt fennt,ugyanis 1 éves kora után elkezdett beszélni,és ami bántotta mindent elmondott :)
Az ő horoszkópja RÁK volt (nehéz eset)
De aztán a második gyerek *.* (lány)
Ő aztán a keménydióó :D
Ő koraszülött,6.hónapra elfojt a magzatvizem és megszültem Melanie-t 990 gramm -al
Az orvosok azt mondják,ő azért hisztis mert koraszülött és mert skorpió :D De ő most 4 éves,és még mindig mindenre hisztivel reagál,ha nem egyből úgy van ahogy ő azt a fejébe veszik!
És a harmadik végre kisfiú sajnos ő is skorpió és ami még rosszab hogy több benne az apai,mint anyai ...
Ő nem hisztizik,ő egyzerűen sír,és ha bepróbálkozok cumisüveggel,akkor megfojga a cumisüveget és izomból eldobja,pedig még csak most lett 1 éves..
Én úgy gondolom hogy minden gyermek más,és minden gyermek más tulajdonságokat is örökölt.
A hisztit foghatjuk bármire,de lesz olyan is amikor már nincs mire fogni.
Az meg hogy az időjárás miatt hisztisek a gyerekek szreintem babona!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!