Ez egy hiszti amit kinol vagy agreszivitas jele?
Figyelt kérdés
ket hettel ezelott meg egy nyugott,szofogado gyerkoc volt,most 1eves es 10honapos.hiaba mondom szep szoval,arcomba mosolyog es direkt meg huzza a cernat.bar abban nem vagyok biztos,hogy direkt uti meg a baratjat vagy csak meg nem tudja milyen ereje van.ebben nem vagyok biztos meg,de mar sir ha elvesznek tole jatekot,annyira,hogy tiszta idegbaj lessz.tudom minden gyerek ezen at megy.de kivancsi lennek mikortol lehet beszelni mar agreszivitasrol?2010. júl. 26. 09:19
1/7 anonim válasza:
szia, ez agresszió, de normális, ha valaki frusztrált, agresszív lesz, főleg a z ilyen kicsi gyerek. azt kell megtanítani, hogy nem helyes ütéssel levezetni az agressziót. tőled függ, így marad e vagy se. persze vannak alapből agresszívbb típusú emberek,de az ütés, verekedés az ő esetükben sem elfogadott. tanítsd meg, hogy nem verekszünk!
2/7 anonim válasza:
Ez normális ebben a korban. 1.dackorszak 2.A verekedés ebben a korban azt jelenti, hogy kapcsolatot próbál teremreni, de még nem tudja hogyan. Teljesen normális, ha megtanul rendesen beszélni el fog múlni. Még most alakul ki az interperszonális etikettje.
3/7 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon,azert az en fiamis itt ott kap egyett mas gyerektol.;0)
2010. júl. 30. 06:33
4/7 margoz válasza:
A verekedés soha nem normális,ha üt a gyerek azt mutatja hogy bizony neki is rá ütöttek a kezére,ez tanult magatartás.Miért veszik el a játékát?egy ekkora gyerek is meg érti,hogy ez most nála van és ö játszik vele,de ha kell oda adja az magátol is ,miért engedik hogy elvegyék egymás kezéböl?olyan jopfa dolog,jaj de erös?Meg nyugtatom ez nem mulik el,ettöl még csak rosszabb lesz,Ne neveljék már a piciket arra hogy megvédje magát,inkább arra hogy kell viselkedni egymással.
5/7 anonim válasza:
A szocializáció része a verekedés ebben a korban. A gyerekek kapcsolatot próbálnak teremteni egymással, csak még nem tudják hogyan. A szülő segítségével illetve a pozitív/negatív visszacsatolás során alakul ki az emberi/emberséges kommunikáció.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem csak az a gyerek üt, akinek fenekére húztak néha.Különben veannak olyan gyerekek, akinél nem lehet fenékcsapás nélkül megúszni a nevelést.Könnyű annak mondani,akinek nyugodt, alvós, kiegyensúloyzott gyereke van, vagy megalszik a tej a szájában.Vannak aktívabb, akaratosabb és agresszívebb gyerekek.Miért van akkor hogy a macskát nyúzza-sose látta senkitől.Miért van, hogy táncol az asztal közepén, sose látta senkitőlMiért lopakodott a hátam mögé a kiskalapáccsal amivel a mogyorót törtük és vágott hátba alattomosan, erőből, sose látta senkitől, stb.
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom ugy van ahogy irod utolso
2010. aug. 12. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!