Nem eszik a gyerek. Mi lesz így?
Figyelt kérdés
2 évesem több mint egy hete kb. csak tápszert iszik, és édességet hajlandó enni (keksz, krémtúró, túrórudi, péksüti). Egyszerűen bármit teszek elé, pár falat után eltolja. Már ott tartunk, hogy éjszaka 2-szer kel fel, és üvölt a tápszerért, holott eddig csak reggel, és lefekvéskor kérte. Gondolom nem lakik jól nap közben. Mit csináljak? Éheztessem tovább? Vagy adjak neki, amit megeszik?2013. júl. 25. 15:12
1/7 anonim válasza:
Az én 2 éves lányom is ezt csinálja, és inni sem akar szinte. Én úgy oldottam meg, hogy nincs édesség, ha éhes, és eltolja, akkor hagyom ordítani, következőleg már olyan éhes volt, hogy megette azt, amit kapott. Mondjuk nálunk annyiból más a helyzet, hogy egyáltalán nem iszik tápszert, mert nem fogadta el, 1 éves kora óta.
2/7 anonim válasza:
Szia. A mi gyerekünk is 2 éves, és nagyon keveset eszik. Reggelire 1 pohár kakaót kap, tízóraira semmit, különben nem ebédel. Ebédet változó, hogy mennyit eszik. Uzsonnára vagy egy gyümölcs (alma, banán, barack) vagy egy túrórudi. Vacsira megint egy keveset eszik, a virsli a kedvence.
Más édességet nem is kap, különben nem eszik. Múltkor is a játszótéren nagyon csúnyán néztek rám az anyukák, hogy nem engedtem a gyerekemnek este 6-kor kekszet enni.
3/7 anonim válasza:
A második válaszolotol szeretném megkérdezni,hogy egész délelött nem eszik semmit?Az én lányom is elég rossz evö,ezért kérdezem.
4/7 anonim válasza:
Az en lanyom is ugy eszil mint a masodik valaszoloe, reggel ket deci tap ez kb. 7 fele van es delig semmi, vagy max negyed alma, ebed valtozo, mar olyan is volt hogy ket kanal leves, uzsira legjobb esetben egy joghurt, vagy egy keves gyumolcs, vacsira fel kifli belseje valamivel megkenve, aztan alvas elott meg kap ket deci tapot. Ranezesre nem sovany, el se akarjak hinni hogy csak ennyit eszik
5/7 anonim válasza:
Es semmi nasit nem kap, csak akkor ehet kekszet vagy turo rudit ha rendesen evett, de ilyenkor alltalaban mar nem keri
6/7 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnél volt ilyen időszak, főleg ha meleg volt. Próbálkoztam mindennel, de csak a teljes nasimegvonás használt (pedig nem vagyok nasiellenes egyébként). Pár napig vért izzadtam velük ilyenkor, de aztán mindig rendeződött.
7/7 anonim válasza:
Második válaszoló a harmadiknak: Nem, nem eszik semmit délelőtt. Így fél 12-kor van ebéd, mert ha meg később lenne, akkor meg már álmos és azért nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!