Hány évesen mit kell tudnia?
Figyelt kérdés
Valaki tudna linket,olvasmányt ajánlani esetleg?7éves gyerek érdekelne.Írtam ki jobb-bal kéz összekeveréséről kérdést,nem akarok vitába szállni senkivel.Újabb "gond" merült fel és szeretnék utána járni,h.egy 7éves gyerek normál esetben milyen tudással kell,h.rendelkezzen!?2013. júl. 20. 10:48
1/4 anonim válasza:
Írd be a google-ba hogy státuszlap 7 évesnek és kihozza azt, amit a védőnő kér. Már ha még csinalnak akkor, mert a kiskönyv szerint nem kötelező.
2/4 anonim válasza:
Én ajánlottam az Önkormányzatnál a nevelési tanácsadót akik csinálnak részképesség fejlesztést. Nem tudtál utána járni. Ott biztos megtudják mondani mit kell tudnia 7 évesnek.Egyébként jó hogy nagyon oda figyelsz, így még behozható a lemaradása.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-)
2013. júl. 20. 20:31
4/4 anonim válasza:
Nevelési Tanácsadó vagy Szakértői Bizottság!
Te nem tudod eldönteni miben van elmaradva!!!
gyógypedagógus, aki Szakértőiben dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!