Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babának miket kell...

1 éves babának miket kell tudnia? Mit csinálnak 1 évesen?

Figyelt kérdés
az enyém most 1 éves,jár,bár már 10,5 honapos kora ota,beszélni csak gagyog,max mamma,baba,papa,meg ilyenek.ja egyfolytába mutogat mindenre.az nembaj hogy mutogat?tapsolni nem tud,vagy nem akar.pápázni régota tud,ért mindent nagyjábol amiket miondok.kb ennyi.ja 12 foga van,enni imád.tiétek?
2011. jan. 4. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
az én kisfiam már elmúlt 13honapos tud tapsolni elég régóta meg pápázni meg elég sok mindent mondd már és csak 3foga van ö is imád enni csak olyan kevés foga van még és sokszor ez aggaszt.
2011. jan. 4. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
ja még azt kifelejtettem 10hónapos kora előtt már járt
2011. jan. 4. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 13 hónapos korában kezdett el tapsolni is, meg magától integetni is, addig nem érdekelte. Szóval ne aggódj, ez náluk kedv kérdése. Mutogatni na azt ezerrel. :) Beszélni is igazán 13 és 14 hónapos kora között kezdett el, most 15 hónapos, és már nagyon sok szava van, amit használ, és megérteti magát velünk, kéréseket teljesít. Sőt, kényeztet is minket: megmasszírozza az apját, odaadja a törölközőnket, ha fürödtünk, és ilyesmik. :) Ja, és 1 évesen én úgy éreztem, hogy "le van maradva". Hát bizony most nem úgy néz ki. :)
2011. jan. 4. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kislányom is 12 hós.

11 hósan indult el.

elég sok szót mond, már össze is fűzi az egyszerűbbeket, pl a kedvenc mondata most, hogy ezt is :) meg az ad ide. Mondja még: ana, apa, baba, hoppá, hamm, nem, de, kösz. Szótagokat: tess (tessék) szives (szívesen)

Tapsolni, integetni 8 hós kora óta, 10 hósan megtanult puszit is dobni. Az arcunkra is ad cuppanós puszikat kb 1 hónapja.

Ő is mutogat, mondja hozzá, hogy: ez-az-ott.

Most más nem jut eszembe, de vannak még dolgai.

Ő nem nagy evő egyébként, valószínűleg azért, mert nagyon gyorsan jönnek a fogai, most 16-nál tartunk.

2011. jan. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!