Gyermekkardiológián mit csinálnak egy éves kontrolon?
Figyelt kérdés
Jóindulatú szívzöreje volt.Hogyan néz ki a vizsgálat?Meddig tart?2011. jan. 18. 11:36
1/3 anonim válasza:
Ugyanaz,mint az előző vizsgálatok: a doki alaposan megnézi, megtapogatja, külső vizsgálatot végez, meghallgatja a tüdő-szívhangokat, majd csinál egy EKG-t. Legalábbis nálunk ez volt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!És az EKG-t tűri?Én kicsim azt se hagyja,h meghallgassák.Előző vizsgálatot nem tudom,még újszülötten vitték el,nem mehettem vele :( .
2011. jan. 18. 11:46
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem szereti ő se, ha piszkálják... Amikor 1 évesen voltunk, 3-an fogtuk le, hogy meg lehessen csinálni... Nehéz volt mindkettőnknek, én is beleizzadtam annyira sírt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!