Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 3. osztályos hiperaktív...

3. osztályos hiperaktív gyereknek keresek iskolát Székesfehérváron, melyik iskolákat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

3. as a fiam, tanulással semmi gond nincs, ill. az írása nagyon csúnya most már! De a magatartása csapnivaló, belebeszél az órába folyamatosan, durcáskodik, visszabeszél...

Tehát nem a tanulás miatt keresnék neki másik iskolát, hanem a magatartása miatt!

Gyógyszerezni NEM akarjuk!!!!

2009. okt. 20. 18:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

10-23 12:34 vagyok

Nos amiket leírtál abból sok minden kiderült

Viszont nekem ez a vizsgálatos dolog kissé zavaros nekem mikor hitaktivitásra gyanakodtak akkor csináltak EEG-t meg EMER-t és ezekből kiderült hogy valójában nem vagyok hiperaktív

én is csúnyán beszélek és zavarom az órát de attól még nagyon jól megy a suli ha ezt a tanárnő nem tudja kezelni akkor ez nm a gyerek hibája valószínűleg nem ö az egyetlen hasonló a suliban. De te az anya vagy úgyhogy sosem adhatod fel felnőtt korára teljesen normális lesz

de most kB még öt évik ilyen készüljetek fel a pároddal hogy nem lesz könnyű rendszeres raport az igazgatóiban és hasonlók de mind ezt úgy próbáljátok kezelni hogy Ő közben lelkileg ne sérüljön! türelmesnek kell lennetek és a legjobb ha nem ordítoztok vagy veritek el vele még ha nagyon is kikívánkozik egy két pofon mert akkor depressziós lesz azt érzi majd hogy senki sem szereti és az osztály bohócává válik hogy legalább valaki szeresse vagy csak úgy érezze...

Nagyon fontos hogy lelkileg is számíthasson rátok és hogy a párod se legyen amolyan mumus mert akkor ennek későibb lesznek súlyos következményei

az utóbbi sajnos saját tapasztalat...:S

2009. nov. 14. 17:30
 22/22 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen típusú osztálytársam, őt a Szent Imrébe vitték el, és ott jobbra fordult a viselkedése ill a jegyei is. :)
2016. dec. 27. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!