3. osztályos hiperaktív gyereknek keresek iskolát Székesfehérváron, melyik iskolákat ajánlanátok?
3. as a fiam, tanulással semmi gond nincs, ill. az írása nagyon csúnya most már! De a magatartása csapnivaló, belebeszél az órába folyamatosan, durcáskodik, visszabeszél...
Tehát nem a tanulás miatt keresnék neki másik iskolát, hanem a magatartása miatt!
Gyógyszerezni NEM akarjuk!!!!
Az én negyedikes fiammal is voltak gondok,
2. osztályban beírattuk bírkózásra.
Amíg járt minden rendben volt.
Nem tudod beíratni valami olyan helyre ahol le tudják fárasztani? Úszás, kemény edzés, bokszolás...
Az enyém nem hiperaktív, vagyis orvos nem állapított meg ilyet, de borzalmas a viselkedése és a magatartása.
igazábol nagyon nem tudok segíteni, csak azt mondom, h a Vörösmarty-t ne válasszátok!
Egy volt vörösmarty-s.
Sportol!
Kedves Volt Vörösmartys hogy tudnék neked mailt írni? Dobnál egyet rám,...?
Én rólam is azt hitték hogy hiperaktív vagyok és fél éven keresztül gyógyszereztek is egy (Ritalin) nevű szerrel ez nem segített és súlyos függőséghez, hallucinációkhoz vezetett nálam ha ennek nem akarod kitenni a fiad akkor ne gyógyszerezd be mert akkor úgy veheted hogy teljesen megbuktál mint szülő
Ha valamelyik orvos azt mondaná hogy hiperaktív akkor azt vizsgáltasd ki ég legalább 1 független pszichológussal mert vannak pszichiáterek akik mindenkiben beteget látnak a hiperaktivitás az orvosilag is kimutatható agyi vizsgásotokkal ha ilyen probléma nem áll fenn ne nevezd hiperaktívnak
ez előző vagyok
az Írással ne törődjetek ha ronda akkor ronda én 17 éves vagyok és én sem írok szépen a középiskola majd köteles laptopot biztosítani az értségihez és kimásolja a vázlatokat is
tegnap 12:16 válasz neked:
Igen, tisztába vagyok vele, hogy nekem kell nevelnem, hiszen én vagyok az anyja!
De az ideje többségét -mint minden vele egykorú- az iskolában tölti!
Namár most, én hiába beszélgetek vele, nap mint nap megígér fűt fát, de amikor ott van, akkor eszébe sem jut anyja, apja intelme! Utána jön a megbánás!
Azért azt elkell még mondani, hogy Ő kilenc éves, és most van egy 5 hónapos húgocskája! Nagyon nagyon szeretik egymást!!! DE nem most lett ilyen, most csak még rosszabb lett, bár már mondták sokan, hogy talán tragikusabban fogom fel mint ahogy kellene! De mit tegyek, sajna nem tudom teljesen elfogadni, hogy Ő más mint a nagy átlag! :(
Nagyon nagyon jól tanul, figyelmes, és illedelmes... de valamikor meg mint egy kisállatka... nah jó nem kell mindjárt arra gondolni, hogy nekimegy a másiknak, leköpi, vagy ilyenek, hanem a szájával hadakozik mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!