Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 3. osztályos hiperaktív...

3. osztályos hiperaktív gyereknek keresek iskolát Székesfehérváron, melyik iskolákat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

3. as a fiam, tanulással semmi gond nincs, ill. az írása nagyon csúnya most már! De a magatartása csapnivaló, belebeszél az órába folyamatosan, durcáskodik, visszabeszél...

Tehát nem a tanulás miatt keresnék neki másik iskolát, hanem a magatartása miatt!

Gyógyszerezni NEM akarjuk!!!!

2009. okt. 20. 18:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget!
2009. okt. 24. 04:42
 12/22 A kérdező kommentje:

tegnap 12:34

Hát igen, a gyógyszer miatt ezért is félek! NEm akarom ilyennek kitenni a gyermekemet!!!

Köszönöm, hogy leírtad!!!

2009. okt. 24. 04:43
 13/22 anonim ***** válasza:
A fiam most elsős a Rákócziban Fehérváron,detto ugyanazt csinálja amit leírtál.itthon mindent tud hogy kell viselkedni vagyis hogyan kellett volna:(de mégsem teszi...Nekem azt mondta atanár nem hiperaktív csak nagy a mozgásigénye!Napközis vidékről reggel 6kor elindul és du.17órakor hazaér ott napközi időben táncolnak sokat vannak kint 2-3.ban már úszás hoki van a napközi idő alatt.Szerintem mindegy melyik iskolába jár akkor is ezt mutatja és hidd el mi is neveljük a jóra meg is érti mégsem teszi az idegen "közegben".Nemtudom mi az oka,most mégtöbbet foglalkozunk vele van egy 18éves nővére és 2éves húga! Ő sem verekszik de kötekedik NAAAGGGYYONNN:(és így minden héten valaki megveri ő meg hagyja ,ez is érdekes mert nagyszájú és itthon mindig vissza kell fogni az erejét.Én azt mondom neked,nekünk kell megkersni miért lázad mi most ezen vagyunk a párommal és a ngylányommal az elmúlt 1hétben kicsit csendesedett,majd kiderül!
2009. okt. 27. 20:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Most melyik isklába jár?...És mi lenne a jó ha keményebb iskolába járna?...Vagy olyanba ahol nem nagyon szólnak rá???Mert ha keményebbe akkor a Hétvezért ajánlom(én is ide járok)..Ha meg nem akkor a vizivárosit!

14/L

2009. okt. 27. 23:57
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves Rákóczi sulis anyuka! Mivel próbálkoztok? Mit tesztek? Nekem már egyszerűen nincs semmi praktikám.... jó lenne pár ötlet! előre is köszönöm!
2009. okt. 28. 21:45
 16/22 A kérdező kommentje:

Hát semmi kép nem olyan suliba ahol ráhagyják... akkor még a suli fejére is ránő, nem csak a miénkre!

Igen a hétvezér, és a Németh L. suli azt amit nekem egy tanár ismerősöm mondott...

De valóban igaza van az előtted szólónak... (mega tanárnéninknek), hogy mindegy hová viszem a próbléma akkor is megmarad!

2009. okt. 28. 21:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Én a Hétvezér előtt a Németh Lászlóba jártam...jó suli de attól függ h ki lesz a tanár meg osztályfőnök mert ott is ki lehet fogni a rosszat...:S

De nekem még akkor is a Németh László jobban tetszet sok szép emlékem van...:)

2009. okt. 30. 10:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Rákóczis anya vagyok.Hogy mivel próbálkozunk? Nem könnyű...A problémákat leültünk megbeszéltük,több-kevesebb sikerrel:(:)A DVD az egyik kedvenc így szűkítettük heti 1re! A számítógép a másik,bár nemsokat tud ott ülni mert 5óra mire hazaér,de ez is jónak tűnik mert ahányszor csúnyán beszél vagy piszkálja/durván/ a tesóit mindig annyi nappal toljuk hogy számítózhat! Most aránylag nyugodt de szünet van ,ha visszamegy és újra ilyen lesz akkor gondolom a tanárnővel beszélek mert akkor lehet ott lesz valaki vagy valami a suliban. Egyébként a suliban jól kezelik a gyerkőcöket,mert pl.keresik ültetésekkel hogy ki,ki mellett tud megfelelően dolgozniórán ,mert a drágám jellemzésben nagyon jó tanuló lett az első 6hétben!:) Szóval kitartás ,én is próbálom magam visszafoni merthát bizony néha már elengedtem a hangom mikor 10x szóltam és SEMMI,úgyhogy nekem is kell változni a gyereknek is majd kiderül mi lesz! Sok sikert nektek is,remélem megtaláljátok az okát hogy miért lázad!:)
2009. okt. 30. 13:25
 19/22 anonim ***** válasza:

10-23 12:34 válaszoló vagyok

mindenre válaszoltál csak arra nem hogy bizonyítottan hiperaktív-e?

A másik mért nem tudod elfogadni?

Az mi emberek különbözőek vagyunk ez alól ö sem kivétel. Milyen lenne a világ ha egyformák lennénk?

Azért hogy nem tudod elfogadni azért mért ő a hibás?

ÉS azért hiperaktív mert csúnyán beszél hát akkor te még nem is találkoztál hiperaktívval az pl nem tud 10 percig a fenekén ülni vagy nem tudja hol a a határ és legtöbbször nem csak beszél hanem verekszik is.

Amint leírtad az őrá nem is hasonlít

Ha viszont nem bírod elviselni a másságát akkor keress neki egy lehetőleg katolikus internátust ahol azon kívül hogy a földbe tiporják a személyiségét, valószínűleg titokban meg verik, vagy esetleg napokra egy szobába zárják.... Mert hogy ez is előfordult már a közvetlen közelemben M.o.-on. Ez biztosan olyanná formálja amilyenné csak szeretnéd de lelkileg teljesen tönkre megy majd

2009. nov. 6. 00:32
 20/22 A kérdező kommentje:

Hát konkrét papírunk úgy nincs arról, hogy hiperaktív, csak állandóan ezt a jelzőt kapja!

Teljesen már ügyben kórházban volt, (elesett, és beverte a fejét, és állandó fejgörcse volt) de mivel a dokinak mondta,hogy Ő nem veszi be a nagy tablettákat... és állandóan kérdezett, amíg a vizit volt, a következő szülő doki találkozókor közölték velünk, hogy a gyerek hiperaktív, ezért ha bele egyezzünk akkor lesz egy pszichiátriai vizsgálat! amit elmondok hogy abból állt, hogy a gyerek és én bementünk a doktornővel egy vizsgálóba mai teli volt játékkal (ekkor 7 éves volt) és elkezdte nekem sorolni a hiperaktívítás jeleit! Feláll a székről, ha ül lábát mozgatja... stb. és ahogy ezek az állítások elhangzottak, a gyerek nézte a doktornőt, és várta mi lesz a következő, és Ő szépen ezeket így egymás után megcsinálta! Nah, most ezen kiakadtam, mert hogy ilyen felsorolást nem hiszem hogy a gyerek jelenlétében kellene megbeszélni... és várni, hgoy a gyerek mindezt véghez vigye! Szóval ennyi volt a hiperaktívitási vizsgálatunk!

Csak mivel a suliban is a tanárnéni mondta, hogy kánonban beszél vele, 2 percenként megkell állni a mondandójával, és nem bírja megállni, hogy ne Ő mondja be a megoldást... de ettől függetlenül tisztelettudó, figyelmes! Jó szívű. Máskor meg az sem tetszik neki ha ránézel, és erre azt mondta a tanítónéni is, hogy a hiperaktívitás jelei!

Szóval teljesen tanácstalan vagyok/voltam/ de nagyon remélem hogy egyszer megvilágosodom!

És a másik! Nem, nem a gyerekemet nem tudom elfogadni,.. nagyon szeretem és nagyon sok mindent megtettünk már érte, és még mindig nem adtam fel, hanem a helyzetett nem tudom elfogadni/felfogni, hogy miért? Miért van az, hogy szép, okos nagyfiú, és a magatartásával ennyi sok probléma van!

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, és remélem még akad valaki aki ha nem is a sulival de a viselkedésével kapcsolatban tud segítséget mondani/tapasztalatot mondani!

2009. nov. 7. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!