Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szigorúbbak a 3-4 gyermekes...

Szigorúbbak a 3-4 gyermekes anyukák, mint akiknek csak 1 van?

Figyelt kérdés
Úgyértem a többgyermekes anyukák hamarabb kiosztanak pl. egy taslit a gyereknek?

2013. júl. 7. 07:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nem szigorúság, hanem vérmérséklet kérdése. Szigorúan lehet nézni is, meg szólni, nem kell ahhoz tasli. Én szigorúbb anya vagyok, amikor csak egy volt, akkor is az voltam, vagy inkább következetes. Nem várok el lehetetlent, de amit kérek, azt betartatom velük.

Ha meg arra gondolsz, hogy többet pofozkodnak-e a többgyerekes anyukák, arra az a válaszom, hogy szintén nem a gyerekszámtól függ. Inkább a hozott nevelési mintától, idegállapottól, és még nagyon sok mindentől.

2013. júl. 13. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg de, akinek több gyereke van, az szigorúbb is. Meg az első gyereknél amiket engedett, de valamiért mondjuk az első gyereknél nem vált be, a másiknak már nem engedi. Pl nővérem járhatott táncolni, úszni, mindenféle sportokra, oda ahova akart, volt vezetékes telefonja, előfizetése. Tánc közben meghúzta a hátát, úszáson majdnem megfulladt, és akkor telefonszámlát csinált, hogy ihaj, szóval én már nem járhattam se táncra, se úszni, és előfizetésem sincs. Meg vele nem is voltak ilyen szigorúak, amíg egyszem gyerek volt.
2013. júl. 18. 04:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenek a szomszédaim 3-4 gyerekesek, akik abszolút nem nevelik a gyerekeket ,sőt még adják a lovat alájuk,hogy kell a a felnőtt embereket idegesíteni.
2013. okt. 11. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!