Szülők! Ha 16 éves fiatok azt kérné, hogy eltiltás helyett verjétek el, meg tennétek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 10:26
11/22 anonim válasza:
Szerintem a büntetés legyen, ne verjétek el mert abból nem tanul jóformán semmit. És amúgy meg igenis sokat számít a neveltetés, mert egy értelmes, józan gyerek nem fog elkezdeni drogozni. Vannak olyan dolgok amikor a szülőnek be kell ültetni a gyerek fejébe néhány gondolatának a magvát megalapozva a gondolkodásmenetét. Engem pl. úgy neveltek a szüleim hogy ők is én is elítéljük a drogosokat, meg nem kedveljük a cigarettázókat. Így én meg sem próbáltam, egyiket sem pedig volt rá alkalmam. Szóval igenis sokat számít a neveltetés!
12/22 ColumboV6 válasza:
Nem szabad verni,de egy kellő időben adott nagy pofon az sokat segít!!
Tudni kell mikor jön el ennek az ideje,ha egyáltalán eljön.
13/22 anonim válasza:
az eltíltás mellé még pofont is kaphat ha igy akarja, de ne helyette. ne hogy azt higgye hogy 1 pofonnal megússza. a tiltás sokkal rosszabb mint a pofon. különben is 16 éves majdnem felnőtt gyereket már nem illik pofozni.
14/22 A kérdező kommentje:
Ő józanul nem drogozna, csak a csapból is az folyik, hogy a piába keverik meg minden, ezért inkább járjon józanabb társasággal. Járjon nyugodtan, csak ne ilyen senkiházi drogosokkal, meg ne olyanokkal, akiket havonta visznek be a rendőrök...
2013. júl. 4. 13:01
15/22 anonim válasza:
Elsősorban példamutatással "nevel" az ember. Ha nektek nincsenek káros szenvedélyeitek, neki sem lesz(hosszú távon meg főleg). Büntetés helyett beszélgessetek. A kortárs csoport igaz meghatározó, és belevisz a bajba, oda kell figyelni a kamaszra. Sok(és még annál is több) türelemmel és szeretettel kell felé fordulni("akkor kell legjobban szeretni a gyereket, ha legkevésbé érdemli meg")
17/22 A kérdező kommentje:
sehogy, a gépet már visszakapta, csak nem mehet este már sehova
2013. júl. 6. 11:31
18/22 anonim válasza:
16 évesek! Ha a szülőtök azt kérné, h eltiltás helyett verjétek meg, megtennétek?
19/22 zsokam válasza:
szerintem Ne verd meg,Tartsd be a 10 napot,Mutasd meg neki a kommenteket, Soha ne tegyél hosszu büntire igéretet elsö dühödben mert lehet,hogy nem lesz eröd következetesen betartani.És föleg bizz benne,étsed meg mert még kicsi,hiába nem kell pelenkázni.
20/22 egybaba válasza:
Akit megbünztetnek az ne kérjen semmit. Okot adott a büntire? Akkor viselje, és nincs kivánság műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!