Szülők! Ha 16 éves fiatok azt kérné, hogy eltiltás helyett verjétek el, meg tennétek?
nem. azért kéri ezt mert az könnyebb, azt gondolja: mi lehet belőle? kapok egy pofont.. na bumm, utána jöhetek-mehetek.
Én eleve nem verném el, csak ha akkora marhaságot csinál ( pl dorg) azért megverném , de amúgy nem, ha ő kéri hogy megszabaduljon a büntitől akkor meg pláne nem.
Nem mehetne ezekkel továbbra sem, ugyanis mint kiderült, van egy volt drogos is köztük, aki elvonóra jár... Alapból rosz társaság, sok balhéba bennevannak, ezért van a tiltás tőlük. Amúgy elvan így ház körül, csinál amit akar, csak estefelé szeretne gépezni, meg reggel. Nem tudom mi tévő legyek.
Azért azt meg nem gondolja, hogy egy füles és minden letudva. Megkérdeztük, hogy na és mire gondol verés alatt, de nem mondott semmit. Alapból nem rosz gyerek, csak most ez lett rosz társaság. Amúgy még egy hete lenne, utána visszakapná. (10 napra vettem el, 2 napja, de ezt ő nem tudja, azt hiszi továbbra)
Még 2 napig biztos nem adom vissza, utána meg lehet visszakapja. Apja szerint el kéne fenekelni, de egy 16 évest? Hát nem tudom, én nem támogattam. Bár ha az apja megcsinálja, a gyerek meg belemegy, felőlem... Bár még egyszer nem fog ilyet kérni, úgy gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!