Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szülők! Ha 16 éves fiatok azt...

Szülők! Ha 16 éves fiatok azt kérné, hogy eltiltás helyett verjétek el, meg tennétek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 10:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%

nem. azért kéri ezt mert az könnyebb, azt gondolja: mi lehet belőle? kapok egy pofont.. na bumm, utána jöhetek-mehetek.

Én eleve nem verném el, csak ha akkora marhaságot csinál ( pl dorg) azért megverném , de amúgy nem, ha ő kéri hogy megszabaduljon a büntitől akkor meg pláne nem.

2013. jún. 30. 10:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ami neki kellemetlenebb, az az igazi büntetés. Nem ütöm meg, akkor sem, ha kéri. Ennyivel nem ússza meg, ha oka van a tiltásnak.
2013. jún. 30. 10:34
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A büntit nem a vétkes választja meg.
2013. jún. 30. 10:43
 4/22 anonim válasza:
100%
Én nem verném. Úgy bünteted, ahogyan TE akarod!
2013. jún. 30. 10:51
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem mehetne ezekkel továbbra sem, ugyanis mint kiderült, van egy volt drogos is köztük, aki elvonóra jár... Alapból rosz társaság, sok balhéba bennevannak, ezért van a tiltás tőlük. Amúgy elvan így ház körül, csinál amit akar, csak estefelé szeretne gépezni, meg reggel. Nem tudom mi tévő legyek.

Azért azt meg nem gondolja, hogy egy füles és minden letudva. Megkérdeztük, hogy na és mire gondol verés alatt, de nem mondott semmit. Alapból nem rosz gyerek, csak most ez lett rosz társaság. Amúgy még egy hete lenne, utána visszakapná. (10 napra vettem el, 2 napja, de ezt ő nem tudja, azt hiszi továbbra)

Még 2 napig biztos nem adom vissza, utána meg lehet visszakapja. Apja szerint el kéne fenekelni, de egy 16 évest? Hát nem tudom, én nem támogattam. Bár ha az apja megcsinálja, a gyerek meg belemegy, felőlem... Bár még egyszer nem fog ilyet kérni, úgy gondolom...

2013. jún. 30. 14:12
 6/22 anonim ***** válasza:
57%
Mikor ennyi idős voltam, tanulmányi eredménytől függő volt lesz egy nyári szünetem vagy sem. Balhé volt akkor kitolták a 2 hét dédinél töltött hetet akár 2 hónapra is. Utána meggondoltam kétszer is, hogy kellett ez nekem. Nem hogy TV még fürdőszoba se volt. Nekem az volt az igazi büntetés, hanem engedtek el táborozni az úttörők közé. Nekem is voltak drogos haverjaim, benne voltam minden hülyeségben, de felnőttem, megkomolyodtam, lediplomáztam.
2013. júl. 2. 12:31
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
én nem tudnám így előretervezetten elverni, max ha olyan dolgot csinál első dühömben felpofoznám, de így végiggondolni hogy most hogy és hol fogom megütni... nem tudnám megtenni.
2013. júl. 2. 12:45
 8/22 Lilla73 ***** válasza:
53%
Semmiképp. A kis majom. Igaza van az előttem szólóknak. Szerintem mutasd meg neki a válaszokat. Az életben épp elég pofont fog kapni, főleg, ha nem hallgat a szüleire. Ideje lenne elkezdeni felnőnie. Persze még gyerek, de már úgy akar viselkedni mint ha felnőtt lenne. Eleve kötelezővé tenném egy abortuszra, elfekvőbe, kijózanítóba elvinni a fiatalokat. Hogy lássák a való életet. Nekem is van egy fiam, rá ugyanúgy értem. Kezdeném azzal, hogy elviszem csekket befizetni és a maradékot ossza be egy hónapra - ha nem jól ossza be, akkor bizony közösen éhezzen a család hó végén. Előfordulhat, hogy nem lesz befizetve az a fránya internet. Akkor legalább látja, hogy mindent a feneke alá toltok, ha nem így tennétek akkor tiltás nélkül sem lenne semmi. Sok szerencsét és kitartást!
2013. júl. 2. 12:55
 9/22 anonim ***** válasza:
utolsóval nem értek egyet... persze sok múlik azon is hogy hogy nevelik a gyereket, de ha bekerül egy ilyen hülye közegbe nehéz onnan kihúzni... sok esetben pedig úgy csinálják a dolgaikat hogy a szülő teljesen kimarad mindenből azt hiszi a kicsi fiacskája az iskolában van, miközben valahol épp cigizik, vagy ne adj isten drogozik, a kedves iskola pedig annyira nem méltatja a szülőt hogy felhívja hogy nincs bent a gyerek.
2013. júl. 2. 14:52
 10/22 anonim ***** válasza:
49%
Én betartanám azt a 10 napos számitogépes elkobzásos büntit .
2013. júl. 3. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!