35 hetesen a doktor bácsi eltiltott a házasélettől. (Szerintem a nyitott méhszáj miatt) Akkor nem érdekelt, mert már hetek óta nem kívántam a sex-t. De pár napja nagyon, most vagyunk 37 hét 7 naposak. Ilyenkor orálisan sem lehet hancúrozni?
2009. jan. 6. 12:22
1/9 anonim válasza:
Szia!
Az orgazmustól beindulhat a szülés, pláne, hogy már nyitott vagy...
2009. jan. 6. 12:25
2/9 anonim válasza:
A házasélettól való eltiltás magát az aktust, behatolást jelenti. Ha nyitott a méhszáj akkor már figyleni kell nehogy baci kerüljön a levesbe :))
Orálisan attól nég együtt lehettek.
Nem az orgazmus titos csak az aktus maga.
Szülés után amikor a varratokat szedték mondta a doki h semmi házasélet..akkor kinevettem mert olyan fájdalmam volt eszembe nem jutott volna.. na de rá 1 hátre majd megőrültem..nem volt behatolás de egyéb lehetséges.
Bár a pisilőm is fájt még picit a nagy erőlködéstől de ez nem befolyásolta az orgazmust és utána sem fájt ha pisiltem.
2009. jan. 6. 12:27
3/9 anonim válasza:
SZIA NEM LEHET SEMMIT, HISZEN AZ ORÁLIS SZEX KÖZBENI KIELÉGÜLÉS IS MÉHÖSSZEHÚZÓDÁSSAL JÁR. ELŐBB MEGSZÜLHETSZ, + A FERTŐZÉS MIATT IS TILTANAK EL. (MI CSALTUNK, GUMIVAL VOLTUNK EGYÜTT, DE CSAK NAGYON ÖREGESEN :D)
ORÁLISAN TE KIELÉGÍTHETED A PÁROD, DE Ő TÉGED SZERINTEM NE. (bocsi a nagybetűért, be volt nyomva a C.L-om)
2009. jan. 6. 12:27
4/9 anonim válasza:
Már majdnem a betöltött 38 hetes vagy, szerintem ha előbb sem lesz már korazsülött. Orális lehetséges.
2009. jan. 6. 12:29
5/9 anonim válasza:
Persze, 37.héttől nem koraszülött..Orális lehet igen pici összehúzódások lehetnek és ha beindul akkor mi van?? Ugyan már. Mindent bele! :)
2009. jan. 6. 12:36
6/9 anonim válasza:
A betöltött 37. héttől már nem számít korszülöttnek a babád, tehát ha gondoljátok, csak nyugodtan. Én az utolsó hetemet taposom, mi megpróbáltuk kicsalogatni semmi sikerrel, de legalább nem kell megtartóztatni magunkat:)
2009. jan. 6. 12:47
7/9 anonim válasza:
Nyitott méhszájjal én biztos nem próbálkoznék aktussal, a fertőzések miatt. Orálist szerintem lehet.
A szülés után 6 hétig úgysem szabad. :)
2009. jan. 6. 13:10
8/9 anonim válasza:
szerintem is beindíthatja a szülést az orgazmus által bekövetkezett méhösszehúzódás,valószínűleg ezért és a nyított méhszáj miatt tiltott el a doki a szextől. bár nálunk eggyelőre nem segít, mi 39 hetesek vagyunk,és én nem vagyok nyítva. próbálj kivárni még 1 hetet és akkor még jól is jöhet egy kis szex!
2009. jan. 6. 15:37
9/9 anonim válasza:
A kérdés csak az, hogy orális alatt mit értesz, te neki, vagy ő neked? Mert szerintem a nyálban rengeteg a baktérium, és az is fertőzést okozhat. Úgyhogy azzal is óvatosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!