Van érzelmi, van testi, van lelki elhanyagolás! Biztos, hogy a pénzért vett törődés jó út? Mi a véleményetek?
Szó volt (az elhanyagolom ha egyedül nevelem témában) az óvónők által mondott "hasfájos szingli" anyukákról.
A védőnők és a szülők felelősségéről és a kezelhetetlen bunkó gyerekekről is szó volt az óvónők.hu-n
de a kedvencem az erdeti téma az óvónők .hu.-n ez volt
Elhanyagolás mikor megemlíti egy fórumozó az agárdi esetet mint példát az elhanyagolásra erre ez a válasz jött:
smételni tudom magam, egyre kevesebb türelemmel!:
T....!--Ne égesse és ne rontsa az érdemben hozzászóló és kérdező szülők renoméját. Hibát hibára halmoz, összekeveri szezont a fazonnal. Csak olvasgasson itt a fórumon. Jobban jár maga is, de főként mi (is) ! -Jó estét!
Erre a fórumozó viszont válasza ez volt
T.....!
Én az eredeti témában írtam amely az elhanyagolásról szól (Név: egyedül szülő Dátum: 2013. 05. 14. - 14:24)
Ön szerint (Név: egyedül szülő Dátum: 2013. 05. 16. - 06:58 elhanyagolás agárdi est a fényevő családról ahol egy gyermek meghalt.) ez nem tartozik a témához('elhanyagolás Van érzelmi, van testi, van lelki elhanyagolás!..." a topik címe)?
Mégis megkérdezem hogy történhetet ez? Hol van ilyenkor a hivatalos szerv hol van a gyámhatóság?
Azóta ettől az embertől nem jött válasz a többiektől is csak a szokásos amit vártam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!