Mit lehetne tenni még, hogyan magyarázzam el egy 22hónapos kisfiúnak, hogy ne "terrorizálja" a kislányomat?
Sziasztok!
Hogyan wédje meg magát az én 19hónapos lányom? Próbálom a kisfiú figyelmét elterelni,amikor már közelít durwán!Tépi lányom haját,fülét,kiakarja nyomni szemét,fellöki,ellöki stb.
Már fél szinte azoktól a gyerekektől akik hírtelen közelítenek hozzá, wagy meg akarják érinteni..De,csak a kisebbektől..akik nála nagyobbak azokkal el wan..
Annyira nyugodt típus az én kislányom,de ezt nem hagyhatja már! Mi lesz ha ówodába megy..
Itthon persze amikor mondom neki,hogy wédd meg magad bátran,akkor elkezd engem tépni amit a kisfiútól lát :(
Beszéltem az anyukáwal is,de ő csak egy mosollyal meg egy ejnye-bejnyéwel lerendezi..Mintha büszke lenne a fiára,h más gyerekeket bánt.. Walakinek walami jó tanács??
Még annyi,h már kisbaba koruk óta szinte minden nap össze járunk/jártunk..Mostanában ritkultak..
Ki a gyerek? Ha tudjátok, kerüljétek el. Ha nem lehet, akkor én alapból a békés megbeszélés híve vagyok, de ha az nem működik mert a másik szülő a békés megoldásban nem partner és nem igyekszik, akkor elő kell venni a nem kedves modort és megmondani a gyereknek, hogy ha lányokkal akar kezdeni, akkor kezdjen veled, de akkor te a falra kened.
Amúgy tényleg ne használd a w-t, mert nagyon taszító.
Nálunk is állandó volt, hogy kislányomat bántották a gyerekek. Èn csak akkor szoltam bele, ha már fájdalmas vagy durva dolgot csináltak, pont azért, hogy megvédje a lányom is magát.
De ha már közbe avatkoztam akkor oda térdeltem melléjük és megmutattam én , hogy is kell ezt csinálni. Elkezdtem simogatni a lányomat és mutattam a kisfiunak hogy mit tegyen. Innentöl kezdve szinte minden gyerek 95 %-ban simogatta a lányomat. Az ilyen picik azért tépik,m ütögetik, csipik a másikat mert kapcsolatot akarnak velük teremteni, és nincs megmutatva nekik, hogyan is kellene.
A vadabb gyerekek habár ilyenkor átszoktak esni a ló túloldalára, és erösen ölelgetni szoktak, de még mindig jobb, mint az ütés.
Èn lányaimnál is ezt használom. Most a kicsi 10 hós, és ö elég durva, de mindig csak simogatni lehet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!