Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van vagy volt-e gyermekednek...

Van vagy volt-e gyermekednek sztereotip mozgászavara? Kinőtte? Mik a tünetek, ha még megvan?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 00:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A kislányomnak volt kb 3 éves korában. A nyelvét dugdosta a kezeit furcsán tartva mozgatta a szemeivel felváltva pislogott. Kinőtte. Most 10 éves gyönyörű egészséges erős 4-es tanuló rengeteg baráttal tele szeretettel és jókedvel. Nálatok van valami hasonló probléma?
2013. máj. 16. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Volt, van. Másfél éves korától repkedés, ugrálás, szájtátás, grimaszolás, körbe-körbe járkálás. Most 6 éves, egy éve diagnosztizálták az Asperger-szindrómát. A sztereotip mozgásai ugyanúgy megvannak, szituációfüggő, hol gyakrabban, hol ritkábban, de napi szinten műveli.
2013. máj. 17. 00:44
 3/10 anonim ***** válasza:

szia , nekem 3,5 éves gyermekem szintén repdesett kb 2 éves koráig azóta szökken a kézfejét tekeri és grimaszol ha unatkozik le-fel rohangál - nálunk az autizmust ennek ellenére kizárták , azt mondták ez egy ingerkereső tic

hozzáteszem 2 éves kora óta fejlesztjük ezerrel...

2013. máj. 17. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
# 3: Igaz lehet, mert az autiknál teljesen más esetekben jelentkezik a tic, az ingerek feldolgozásakor és interpretálásákor. Unalomból nem. :)
2013. máj. 17. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
azt nem tudom az autiknál hogyan jelentkezik, mondom nálunk ezt kizárták,nekünk figyelemzavar és hiperaktivitás van (ahhoz is társul tic) de megmondom őszintén azt érzem, hogy tök mindegy lenne az is ha auti, mert nekem ő a legtökéletesebb . hála Istennek a sok aggódás meg sok bánat után, így 3,5 éves korára eltudom fogadni ha picit szétszórtabb vagy figyelmetlenebb , nem hinném hogy ő lesz a legproblémásabb gyerek majd a suliban:))
2013. máj. 17. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:

# 5 Helyes hozzáállás. :) Nekem auti a lányom, hasonlóan érzem én is - és valóban nem ő a legproblémásabb (bár egy időben az volt).

Csak összehasonlítottam (leginkább magamnak) a tic formáit, okait, és konstatáltam, hogy különböző funkciói lehetnek. :)

2013. máj. 17. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:

akkor 1értünk:)) sztem csak úgy lehet a legtöbbet kihozni bárkiből ha elfogadjuk ahogyan van:) és szeretjük

de mondom nyilván nekem is nehéz volt, első gyerekként elfogadni, hogy figyelemzavaros és ezáltal picit más mint a többi de ahogyan elnézem a többi gyereket hát... van a csoprtjában egy lány 4 múlt februárban ú hát ő problémásabb pedig neki elvileg semmi gondja:)))) szép napot mindenkinek:)

2013. máj. 17. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Írod,hogy a gyermeked figyelemzavaros és az is okozhat tikkeket! ezt nem is tudtam. Nekem van egy 3 éves kisfiam és nála felmerült a figyelemzavar. Nem hiperaktivitással csak simán. Segítenél pér kérdésem volna feléd! írhatok privit? köszi
2013. máj. 17. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
persze írhatsz
2013. máj. 17. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Különös dolgot fogok most nektek ajánlani, olyat amit sehol nem hallottatok és sehol nem olvashattok.

annak idején, mert már elmúltam 71 éves, idegklinikán, neurológián voltam intenzív nővér- és munkám közben speciális gyakorlatokkal hoztam vissza komából vagy állítottam lábra több éves bénákat vagy egyéb betegség gyógyulását gyorsítottam fel, vagy reménytelen eseteket olykor én magam megdöbbenésére egyetlen éjszaka meggyógyítottam.

Na szóval annak idején időnként visszajöttek más problémákkal megkeresni a gyógyultak ilyen volt a gyermekek sztereotip mozgászavara Amely sajnos még 14-16 éves kor estén is fennállt.

Bár nem vagyok híve a gyermeken való gyakorlatoknak de sajnos van úgy hogy az ember kénytelen besegíteni- hasonlóan voltam a kisebbik unokámmal aki pszichésen lett nagyon komoly szívpanaszos- semmi orvosi kezelés nem hogy nem segített de a pirulákkal még durván ártottak is abba is hagytuk azonnal és akkor őt is gyógyítottam illetve akkor már 10 éves gyereknek bizonyos gyakorlatokat megtanítottam önmagát gyógyítsa.

Visszatérve a sztereotip mozgászavarra- volt ilyen gyermek akit elhoztak hozzám és rendbe jött. Na persze ez még a 70 es években volt, utána nem találkoztam velük, mert elköltöztem.

Ehhez a technikai gyógyításhoz hogy értsétek, ismernetek kell azt hogy két különböző energia hálózat vezérli a test minden mozgását, de a gondolkodást és a viselkedést is.

Viszont a testet fellehet osztani energetikailag több részre, ilyen hogy jobb és bal oldal a testközépvonalától, aztán deréktól felfelé-deréktól lefelé, a jobb agyfélteke és bal testfél -- a másik a bal agyfélteke és jobb testfél. szóval bárhol lehet igen nagy energetikai erő különbség a két test-zóna között (pl bal testfél és jobb testfél között és igy tovább) De akadozhat is az energia küldése vagy is az agyból a parancs vagy infó vissza az agyba.

Ezeket a különbségeket kell megszüntetni még pedig úgy hogy megtanuljátok a SAJÁT kezeteket használni és a kisugárzásotokkal összeköttetéseket, vagy épp az energia egyensúlyt helyre hozni. pl volt olyan esetem hogy 23 éves volt de változatlanul homorított a derekával adott cselekvés előtt és közben hangokat adott mint valami csuklást mak, vagy hí, a karja és a keze pedig meg-megrándult mielőtt valamit megfogni tudott volna.

ettől a gyakorlattól teljesen meggyógyult!

DE!!!! SOHA SEMMIFÉLE IDEGEN KURUZSLÓHOZ NEM SZABAD VINNI A GYERMEKET!!! TÚL SOK A SZÉLHÁMOS? HALANDZSÁZÓ? CSAK BALETTOZÓ ÉS ENERGIÁT CSAK ELLOPÓ!

Nektek a szülőnek kell megtanulnotok használni, és főleg nőnek, mert a kisebb gyerekek olyan gyengék energetikailag, mint a harmat. a férfi vagy is az apa durva test-energia típus a nő viszont lágy simogató selyem típus ami nem árthat egy leheletnyi gyermeki lélek-energiának. Aztán, nagyon fontos hogy gondolatilag a gyógyítás közben szeretetet érezzünk hogy a sugárzásunk még lágyabb legyen.

Minden ember képes a családtagjait gyógyítani ha nagyon muszáj akkor felnőttet is, de gyerekeket csak kivételes esetekben szabad és csak "orvoslátta" után. Ezeket a gyakorlatokat elsősorban önmagunk gyógyítására lehet hasznosítani!

Másokat idegeneket boldog boldogtalant se ingyen se pénzért nem szabad-- MERT-- az az energia amit kisugározni lesztek képesek a kezetekből, a saját lélek energiátok és attól függ a saját életetek egészsége és hossza!

a gyermek leheletnyi, a másik nem adtok neki, hanem saját erősebb energiátokkal eloszlatjátok, összekötitek a hiányosságot, vagy is rendbe teszitek a hálózatukat. Erre kell gondolni is közben hogy arrébb visszük végig simítjuk eloszlatva, vagy körbe-körbe le-fel vagy jobbról balra és körbe a testközéptől a háton is és vissza a testközéphez a másik oldalon. ugyan így a karokkal.illetve a fejtől le a testhez, végig le a lábhoz vagy épp a kar-és kézujjal végéig elől- hátul folyamatosan végig haladni fél-1 cm közelről a bőrfelszíntől.

28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...

Ide nem szabad betennem blogot aki kéri a levelezőn beteszem. De itt van belőle egy fejezet cim ha beírjátok a keresőbe kijön. Le van írva az is miképp kell megtanulnotok a saját energiátokat használni.

2013. máj. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!