Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit kellene tennem hogy...

Mit kellene tennem hogy megkedveljen a nevelt gyermekem?

Figyelt kérdés

(30 feletti férfi vagyok) Új kapcsolatba léptem két hónapja, s a hét éves fiú gyerek egyszerűen borzalmasan viselkedik. Szabotálja nyíltan a kapcsolatunkat, nyilvános helyen olyanokat mond rám kiabálva, hogy köcsög, hülye, és sorolhatnám. Az édesanyját erőből megrúgja, kővel dobál, a boltban szó szerint garázdálkodik. Én türelmes ember vagyok, fát vághatnak a hátamon, de semmi hatása, a legnagyobb kedvességem ellenére is rendíthetetlenül ostromol, folyamatosan és csak az éjszaka alváskor nem támad. Már fogy a türelmem, pedig nagyon szeretjük egymást a kedvesemmel. Az exe a gyereket láthatja, soha nem tiltjuk, nem beszélünk róla rosszat, de az ex uszítja a gyereket eléggé egyértelműen. Mikor tőle jön haza, a viselkedése ha lehet még szörnyűbb. A pszichológus ütődött akihez elvittük, mert azt mondja, ez így a jó. De hát nem jó, és ez rövid távon is felőröl, de nem rövid távban tervezem a kapcsolatunkat.

Előre is köszönöm a választ!

2013. ápr. 20. 10:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsokat! Megpróbálok mindent hogy mindenkinek, de legfőképp neki igazán jó megoldás szülessen!
2013. ápr. 22. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:

A gyerek az új családban nem igazodik el. Nem kell, hogy hangsúlyos legyen az, hogy a gyerekkel megkedveltesd magad. Szeresd az anyukáját, és ne nyalizz, ne hajs a gyereknél!

Én elolvasnám a helyedben a következő könyvet is: Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje...

[link]

2013. ápr. 25. 11:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Utánanézek a könyvnek. Köszönöm szépen! :)
2013. ápr. 26. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!