Mit kellene tennem hogy megkedveljen a nevelt gyermekem?
(30 feletti férfi vagyok) Új kapcsolatba léptem két hónapja, s a hét éves fiú gyerek egyszerűen borzalmasan viselkedik. Szabotálja nyíltan a kapcsolatunkat, nyilvános helyen olyanokat mond rám kiabálva, hogy köcsög, hülye, és sorolhatnám. Az édesanyját erőből megrúgja, kővel dobál, a boltban szó szerint garázdálkodik. Én türelmes ember vagyok, fát vághatnak a hátamon, de semmi hatása, a legnagyobb kedvességem ellenére is rendíthetetlenül ostromol, folyamatosan és csak az éjszaka alváskor nem támad. Már fogy a türelmem, pedig nagyon szeretjük egymást a kedvesemmel. Az exe a gyereket láthatja, soha nem tiltjuk, nem beszélünk róla rosszat, de az ex uszítja a gyereket eléggé egyértelműen. Mikor tőle jön haza, a viselkedése ha lehet még szörnyűbb. A pszichológus ütődött akihez elvittük, mert azt mondja, ez így a jó. De hát nem jó, és ez rövid távon is felőröl, de nem rövid távban tervezem a kapcsolatunkat.
Előre is köszönöm a választ!
A gyerek az új családban nem igazodik el. Nem kell, hogy hangsúlyos legyen az, hogy a gyerekkel megkedveltesd magad. Szeresd az anyukáját, és ne nyalizz, ne hajs a gyereknél!
Én elolvasnám a helyedben a következő könyvet is: Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!