Akik TSMT tornára jártak a babájukkal ( vagy már nagyobb gyerekkel), később tapasztaltak javulást az alvásában?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hónapos,1 hete voltam vele tsmt gyógytornásznál,ez mellett dévény tornára is járunk,hypotónia miatt.
Éjszaka nem alszik, 10-12-szer kel,már kivagyok.
Ráfogtam,hogy fáj a hasa,jön a foga,vagy biztos a reflux zavarja...de minden éjjel? Reflux kezelve van neki,fogzásra is kap homeót,ha durva, akkor Nurofent.
Mostmár csak arra tudok gondolni,hogy idegrendszeri éretlenség áll a nemalvás hátterében. Valakitől hallottam,hogy javulhat az alvása a TSMT tornától... Valakinek esetleg tapasztalat?
Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 3. 21:29
1/2 anonim válasza:
ha valóban van idegrendszeri éretlensége akkor a tornától javulni fog az alvása. De pár hét kell neki ! Kitartás!
2/2 anonim válasza:
Nálunk javult, nem is kicsit. Kevesebbszer ébredt és sokkal gyorsabban visszaaludt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!