TSMT tornát kezdtünk, érdemes szólni az oviban róla?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 16:37
1/6 anonim válasza:
hát nem tudom, hogy érdemes-e szólni, de én elmondanám az óvónéniknek, pontosan azért, mert ők vannak a gyerekkel, tudnak abban is segíteni, hogy figyelik, van-e javulás, vagy ilyesmire gondolok...
2/6 anonim válasza:
Én szóltam róla.
Folyamatosan együtt működök az óvónőkkel, informáljuk egymást a fejlődésről.
3/6 Fodor Alice válasza:
Én is elmondtam, valóban a nap jelentős részét a gyermekemmel töltő pedagógus jó, ha értesül ilyen fontos dologról.
Sok kitartást kívánok a tornához, nagyon megéri a befektetett energiát, biztosan segíteni foh
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A torna már most sok javulást mutat, pedig "csak" két hónapja csináljuk :)
2013. febr. 17. 13:31
5/6 anonim válasza:
Te döntöd el, hogy szólsz-e neki, nem muszáj, de ő látja egész nap a gyereket, szóval érdemes. Egyébként nagyon jó a TSMT, rengeteget lehet általa fejlődni :)
6/6 anonim válasza:
szia, első válaszoló vagyok,
elárulod, hova jártok?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!