Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vok és nekem ő az első fiúm és még csak 3 hónapja járunk, de már nem tudom, néha azt érzem, h nekem már nem tetszett még járni nem kezdtünk (tipikus fiú stílus). Érdemes még folytatnunk?
De nem tudom elmondani neki nem akarom megbántani és tudom h ez kettőnkön múlik, de...és annyira boldog volt mikor járni kezdtünk.....
Előre is köszönöm a válaszokat...
Szerintem egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb. Azzal sokkal inkább megbántod a "barátodat", ha úgy találkozgatsz vele, hogy Te nem érzel iránta mélyebben, ő pedig irántad igen.
Lehet, hogy az őszinteség eleinte fájdalmat okoz, tehát biztosan rosszul esne a srácnak az elutasítás. De ez amiatt van, mert ő úgy érzi, hogy csorba esett a hiúságán. Viszont ha úgy adod elő magad, hogy ezt ne érezze, (pl.: "nem arról van szó, hogy nem tetszel, egyszerűen részemről nem működik tovább ez a kapcsolat" vagy "még úgy érzem, túl fiatal vagyok, és tapasztalatot szeretnék gyűjteni"), akkor jó esély van rá, hogy barátokként váljatok el.
Egy kapcsolat csakis úgy működőképes, ha mindkét fél akarja a másikat.
ha vkit érdekel akkor szakítottam vele
de rá egy évre újra összejöttünk és lassan 2 éve együtt leszünk:$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!