A boltban kapható kész gyülölcstorta alap tartalmaz tejfehérjét, tejport stb? Tejfehérje érzékeny a fiam
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 20:46
1/8 anonim válasza:
Meg kell nézni a címkén az összetevőit.
2/8 anonim válasza:
Mindenképpen meg kell nézni a címkét, mert biztos, hogy több gyártmány van és lehet, hogy valamelyik tartalmaz.
Egyébként én mindig piskótából szoktam készíteni a gyümölcstortát, abba nem kell tej. Annyi, hogy vágok egy kerek lapot sütőpapírból és beleteszem a formába, hogy a közepe ne ragadjon le. Vagy nem akarod Te sütni?
3/8 anonim válasza:
Tejfehérje-allergiás vagy tejcukor-érzékeny a kisfiad?
4/8 A kérdező kommentje:
Tejfehérje allegriás! Azért kérdeztem mert falun lakunk bolt nincs és ha van benne ilyesmi be se mennék a városba mert az 800ft... MEgsütném de nincs ilyen sötőformám :( Azt se tudom milyenbe kell sütni? Lepénysütőforma? Ovis szülinapra kéne sütnöm és nem vagyok egy konyhatündér :)
2013. márc. 21. 08:41
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam lepénysütő a neve a tescoba lehet akkor veszek ilyet most 500ft! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segitettetek! Még annyi hogy ezt a tortát elég vagy 3tojásból csinálni gondolom...??
2013. márc. 21. 09:43
7/8 anonim válasza:
Van belőle több méret. Nekem egy viszonylag nagy van, ezért 4 tojásból szoktam piskótát sütni, de ha nagyon kicsik a tojások akár 5-ből is.
És milyen krémmel fogod tölteni? Gondolom a hagyományos pudingos verzió nem jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Én ugy emlékszek de még azt is meg kell néznem hogy az epres DR.Oetker pudingba nincs tejpor nekem van vegimilk-em kukorica porból van ezt használom tej helyett! HA a vaniliásba sincs akkor azt veszem majd meg! :) NAgyon köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 21. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!