Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 7 évesen iszonyúan viselkedik...

7 évesen iszonyúan viselkedik a keresztlányom. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Kb fél éve kezdődött. Ha eljönnek hozzánk,vagy mi megyünk hozzájuk,nem köszön, levegőnek néz, megkérdezi minek jöttetek? Eddig tökéletes volt a viszony, sokszor sírt is,ha eljöttünk tőlük. De most... teljesen megőrült. Állandóan beszólogat. Beleköt,ha ki van spirálozva a szempillám,ha befestetem a hajam,azt mondja, félvállról,hogy csúnya a hajad. Iszonyú flegma, ha szólok neki érte,meg csak kiröhög. Már szóvátettem az anyjának meg a nagyinak,de én lettem a sz*r. Elmagyaráztam a kislánynak is,hogy nem vagyunk játszópajtások,én felnőtt vagyok,meg kell adnia a kellő tiszteletet, de mintha a falnak beszélnék. Most terhes vagyok,félek,hogy fog majd bánni a babával. A múltkor például szándékosan majdnem hasbarúgott. Mit tegyek vele? Már nem bírom...
2009. szept. 10. 10:08
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jók az utolsó hozzászólások. Ezekkel az ötletekkel biztosan le tudom fegyverezni. Nagyon köszönöm!
2009. szept. 30. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!