Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tapasztalt anyukák! Mit...

Tapasztalt anyukák! Mit tegyek hogy engedelmes legyen a kisfiam?

Figyelt kérdés
2 és fél éves kisfiam egyszerűen nem tud viselkedni,nem fogad szót nekem!Ha pl elmegyünk vásárolni nem tud szépen mellettem jönni,v nem akar a kosárban ülni összevissza rohangál,a kasszánál türelmetlen,ha meg tudom oldani inkább nem is viszem magammal.Ha orvoshoz megyünk nem ül le a váróban,nem köti le se játék,se mesekönyv,ott is csak olyan dolgokat akar amiket nem szabad pl ajtót nyitogatni,lépcsőzni,a lépcső alatti kerekes székbe beleülni ilyesmi.Közben úgy irigylem mások engedelmes gyerekeit.Mit rontottam el?Ütni nem akarom.Vagy majd az oviban tanul fegyelmet?Olyan nehéz ez.
2013. febr. 23. 17:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

Az "igazi gyermek" pont úgy viselkedik ahogy a tiéd! Én attól kaptam volna frászt ha a gyermekem órákig ücsörög! Azok a gyermekek sokkal okosabbak akik végigjárták és felfedezték a környezetüket,mivel az érdeklődésük is sokkal tágabb és színesebbé vált. - ezzel teljesen egyetértek! :)))

2013. márc. 5. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!