Tapasztalt anyukák, szerintetek mi történhetett?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de hátha ti tudtok nekem segíteni. Kislányom 6 és fél hónapos. Kb 2 napja a délelőtti alvása előtt, amikor leteszem az ágyba rettentően sír. Igazából azt látom rajta, hogy álmos, mert ásítozik előtte és nyűgösködik, de mégis elgondolkodtam, hogy hátha nem akar aludni. Ha felveszem, egy darabig sír még , majd megnyugszik. Most épp úgy aludt el, hogy a vállamon. Már a fogára is gondoltam, hogy jön.Eddig elég jól elaludt, elgagyarászott magában, forgolódott ide-oda, aztán elaludt. Most meg 2 napja "álomba sírja" magát, de néha a délutáni alvásnál is csinál ilyet. Nem akarok neki erőltetni semmit. Mit tegyek?2013. febr. 21. 09:33
1/6 anonim válasza:
Változnak a babák. Próbáld megnyugtatni. Az enyém is jó sokáig el aludt ha letettem. Aztán meg ringatnom kelett csak ugy nyugodott meg. Majd át megy rajta, nekünk 2 hónapig tartott. De mitöl , nem tudom.
2/6 Jégtánc válasza:
Nagyon sok mindent fel kell dolgozni a kis agyának,szervezetének.Vannak ilyen napok,hónapok.Folyamatosan változik a napközbeni alvási szokása is.Lehet hogy hiába ásítozik,tényleg nem akkor szeretne aludni mikor te leteszed:)Figyeld meg pár napig mik az igényei,és úgy igazgasd az alvását.
3/6 anonim válasza:
az én 8,5 hónapos kisfiam akkor nyűglődik elalvás előtt (délelőtt és délután is alszik), ha már túlhajszolta magát (ácsorog, kúszik-mászik). hiába fektetném le, nem alszik, inkább még bohóckodik, végkimerülésig.
ilyenkor egy adag meleg tápszer után elalszik, de van, hogy 15 percig is ringatom, hogy végre beájuljon :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet az lesz a legjobb, ha megfigyelem. Nem bánom a változást, de hogy ezek milyen hirtelen jönnek :-D!Jaj, de nehéz!
2013. febr. 21. 10:11
6/6 A kérdező kommentje:
Állok elébe!....csak szóljon előtte valaki, hogy mi jön és miért :D...(vicceltem). Egyébként köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 21. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!