Apával neveletlen a fiam?
Figyelt kérdés
A 4 és féléves fiam ha velem van szépen eljátszik,szót fogad többek közt.Nem mondom,hogy néha nem idegesít fel de legtöbbször megvagyunk.Ha apa haza jön a munkából egyből megváltozik a viselkedése.Szaladgálós,felpörgős,zajos,szófogadatlan lesz!! Az apja meg amúgy sem bírja a zajongást főleg ha fáradtan,éhesen jön haza a munkából s mindig veszekedik vele s ez már teljesen kikészít engem.Nem bírom már elviselni a vitatkozást az apja részéről.Én próbáltam már szépen elmagyarázni a gyereknek,hogy viselkedjen jól apával is,hogy fogadjon neki szót.Szeretni az apját de miért lesz rossz magatartású ha ő is velünk van itthon?2013. febr. 23. 10:11
11/12 anonim válasza:
apám szeretett/szeret minket, de nem igazán nevelt minket. a legkisebb öcsém is olyanokat csinált mint a fiad , még sokkal idősebb korában is.
beszélgess el a férjeddel. mond el neki, hogyha együtt vállaltatok gyereket, akkor együtt is neveljétek, és hoyg hiányzik a gyereknek. játszon vele, vigye el valahova, legyenek együtt. a gyerekek gyorsan felnőnek. merd vállalni a veszekedést is. ez a ti jövőtek, az egyetlen életettekben, használjátok ki. sok sikert.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Mindent megteszek!!
2013. márc. 18. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!