Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A 4 éves kisfiam sajnos...

A 4 éves kisfiam sajnos eszméletlenül rossz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 éves a kisfiam. Van egy 16 éves lányom is. Ő nagyon jó gyerek volt mindig is. A fiam meg nincs rá szó,hogy milyen rossz, nem lett elkényesztetve és mégis azt csinál amit akar. Rászólunk nem hsznál,megverni nem szeretném,nem verek gyereket.Szobájába már többször bezártam de sajnos nem használ,egyszer beverte az ajtó üvegét is,hogy kiakar jönni :( Kérlek titeket adjatok valami tanácsot. Előre is nagyon köszönöm!
2009. szept. 6. 14:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha rossz, böntetésben egy helyben kell maradnia 5 percig (ha azt mondod, hogy üljön egy helyen 5 percig, akkor ülnie kell AZON a helyen amit te mondtál, és nem állhat föl) ha elmegy vidd vissza. addig ameddig ott nem marad, fáradalmas munka, lehet benne lesz egy két órád, de ezt a TV-ben hallottam vmi nevelős műsorbvan ott bevált:)
2009. szept. 11. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs jó tanács, mit tegyél, hiszen minden gyerek egyedi, a körülményeik is egyediek, ha ennyire súlyosnek érzed a helyzetet, szerintem feltétlenül fordulj szakemberhez (családsegítő szolgálat, pszichológus) és ott személyre szabottan megbeszélhetitek, hogy nálatok mi lenne a jó megoldás, sok sikert!
2009. szept. 13. 22:56
 13/19 anonim ***** válasza:

SZIA!

IGEN NAGYON SOK TANÁCS VAN, DE ÉN IS AZ ELŐTTEM SZÓLÓHOZ CSATLAKOZNÉK.

VALÓBAN MINDEN HELYZET MÁS.

HIÁBA MONDJAVALAKI, HOGY ZÁRJAM BE A SZOBÁJÁBA, MI PÉLDÁUL MOST FOGUNK ÉPÍTKEZNI ÉS MÉG KÜLÖN SZOBÁJA SINCS A FIAMNAK.

VALÓBAN MINDENHOL MÁS A CSALÁDI ÁLLAPOT.

AHOGHY ÍRTAD, HOGY A FÉRJED KÉSŐN JÁR HAZA.....

AZ ÉN FÉRJEM IS ESTE KÉSŐN JÖN ÉS MIVEL EGY SZOBÁBAN VAGYUNK A KICSIVEL, A FÉRJEM AZT AZ UTAT VÁLASZTOTTA HOGY INKÁBB FELKEL ÉJSZAKA 10-SZER ÉS HOZ INNI CUMISÜVEGBE A FIAMNAK MINTHOGY A SÍRÁSÁT HALGASSA.

PERSZE ERRE AZT MONDTA HOGY ÉN SZÍVTELEN VAGYOK A GYEREKKEL MERT NEM ADOK NEKI......

NEMVAGYOK SZÍVTELEN, DE PÁR ÉJSZAKÁT SÍRT ÉS UTÁNA NEM KÉRTE A CUMISÜVEGET.

EZ CSAK EGY PÉLDA, DE NÁLUNK IS RENGETEG SZÉTHÚZÁS VAN NEVELÉS TERÉN.

TISZTÁBAN VAGYOK AZZAL, HOGY A GYEREK EZT ÉRZI. NEM IS GONDOLNÁ AZ EMBER HOGY MIKET FELFOG ÉS MEGÉRT PEDIG NEKEM MÉG CSAK 2 ÉS FÉL ÉVES.

NEKEM IS NAGYON ROSSZ A FIAM ÉS ÉN IS VALÓSZÍNÜLEG SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉT FOGOM KÉRNI.

DE TUDOM HOGY NÁLUNK NAGYON SOKAT KÖZREJÁTSZIK HOGY A CSALÁDON BELÜL, VAGYIS A FÉRJEM ÉS KÖZTEM VISZÁLY SZÉTHÚZÁS VAN.

SZÓVAL SOK JÓ TANÁCS KÖZÜL TALÁN TÉNYLEG EGY SZAKEMBERTR KÉRDEZZ MEG.

,EGÉRI ÉS EZ NEM AZT JELENTI, HOGY MOST AKKOR IDÉZŐJELBEN "DILIS" A GYEREK. EZZEL A LÉPÉSSEL AZ Ő JŐVŐJÉNEK POZITÍV ALKULÁSÁT SZOLGÁLOD!

SOK SIKERT!

2009. szept. 18. 15:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Voltunk tegnap pszichológusnál,ott az egész családnak részt kelett vennie. Hát elvileg kell egy 5-6 alkalom ami azt jelenti,hogy 1 alkalom 15.000Ft sajnos de valahogy muszály lesz megoldani.
2009. szept. 18. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Hmm én sem pártolom a gyerekverést de neki lehet tényleg egy emberes koki kéne. Senki nem halt még bele. Vidd el valamit edzeni. Valami olyan helyre ahol lényeg a fegyelem és az önuralom. pl: JUDO-az egyik legtisztelettudóbb népség, és ott meg is dolgoznák. Bírkózás, kung-fu is jók erre a célra.
2009. szept. 23. 11:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Hiperaktiv?????
2009. okt. 6. 06:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Sajnos en is ugyanebben a cipoben jarok...A fiam 5 eves ..en is mindig ott tartottam hogy eyszeruen nem birom tovabb..Viszon most egy piciket jobb a helyzet mert 3 honappal ezelott talaltunk egyfajta termeszetes gyogynovenyekbol allo gyerekeknek ajanlott vitamint ami segitsegul szolgala hiperaktiv gyerekeknek..Nem lesz tole angyalka a gyerek de a kulonbseg eszreveheto..Szerintem inkabb a pszihologus helyett inkabb ezt probald ki mert azok ugysem tudnak ezen segiteni csak ellatnak minden hulye tanaccsal amit ugysem tudsz hasznalni,ertelmetlenseg es meg a penztarcadat is kifosszak
2009. nov. 6. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:

A nagy dumaban elfelejtettem betenni a a cimet

[link]

2009. nov. 6. 22:30
 19/19 anonim válasza:
Ha ilyen a gyerek akkor vagy rohadt erősen elvered vagy intézetbe adod. Ne engedd hogy megkeserítse az életed!
2021. ápr. 24. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!