Mit tegyek? A lányom egyre furcsább.
Figyelt kérdés
15 éves, ha lát a tévében valami balesetet, halálesetet a hírekben, napokig maga alatt van, szinte azonosul a az áldozat hozzátartozóival, pedig nem is ismerte.2013. jan. 31. 22:12
1/6 anonim válasza:
Nem kell híreket nézni, és meg van oldva. Amúgy pedig ebben a korban sokkal emocionálisabbak.
2/6 anonim válasza:
Ezzel én is sokáig így voltam. Majd megkeményedik... Sajnos az ilyeneket képtelenség kizárni az életünkből, úgy ontja a média.
3/6 anonim válasza:
Örülj neki,hogy van beleérző képessége,meg kell erősíteni,hogy sajnos az élet kemény,de attól még lehet kedves és segítőkész,az én leánykám is ilyen korú-szép lélekkel...-arra törekszem,hogy minden helyzetet megtanuljon kezelni és stabilan álljon a lábán,viszont ne nézzen át más embereken és álljon ki azért aki gyengébb.
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom. Például a Terminátortól nem azért készültem ki, merthogy júj, jön a világvége, hanem mert a nőt lekötözték, és kábé 16 éves koromig rám tört a remegés, ha diliházhoz köthető képkockát láttam. Most 21 vagyok, már nem akadok ki, de nem nézek olyan műsorokat, amik szerencsétlen emberekről és betegségeikről szólnak, és nem nézem a híreket, mert én is órákra elkomorodom, ha arról van szó, hogy halálos baleset történt vagy le kellett lőni a lovat, amit elütöttek. Egy gyerek számára nem mindennapos téma a halál, és normális esetben békés, családias környezetben növünk fel, nem a horrorházban. A korai halálesetekről szóló híreket nem lehet úgy nézni, mint egy samponreklámot. Meg kell szokni őket, mert tényleg a média nem kérdezi meg, kíváncsi vagy-e rá. Egyszerűen a képedbe nyomják tragikus aláfestő zenékkel és gyászos hanghordozással színesítve, szóval nem csoda, ha néhányan fennakadnak rajtuk...
5/6 anonim válasza:
Semmi baj nincs a lánykáddal. Szerintem mindannyian átestünk hasonló perióduson, ha nem is szívesen emlékszünk rá vissza.
6/6 anonim válasza:
Ez az olyan gyerekeknél fordul elő, akik kiskorukban egy nagy rózsaszín buborékben nevelkedtek, és ahogy nőnek fel, megrázza őket a halál és a szenvedés. Később kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!