Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy tudnám leküzdeni ezeket?

Hogy tudnám leküzdeni ezeket?

Figyelt kérdés
Szüleim szerint nagyon necces és problémás gyerek vagyok, hiszen klausztrofóbiám van, tömegfóbiám van, hiperaktív vagyok, mindig muszáj beszélnem és nem tudok sohasem aludni. hogyan tudnám legyőzni ezeket? :/

2013. jan. 4. 22:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok, és úgy nem tudok aludni hogy sokszor ébredek fel éjszaka, rémálmaim vannak, stb. sporttal nincs gondom, lovagolok, úszok és futok is minden nap / kétnaponta, időtől függ. órán mindig matatok, de dumálni sosem szoktam órán. csak itthon. meg a tárgyakhoz.
2013. jan. 7. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire vagy 13 évesen „önjáró”, és egyáltalán, hogy budapesti vagy-e, de van egy tiniambulancia, ahová egyedül is elmehetsz tanácsot kérni:

[link]

2013. jan. 11. 10:31
 13/13 A kérdező kommentje:
nem pesten lakok de azért kösz.
2013. jan. 20. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!