Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kislányom 1,5éves és rettenete...

Kislányom 1,5éves és rettenetesen hisztis. Ha valami nem tetszik neki földhözvágja magát vagy esetleg nekemjön és üt. Úgy viselkedik (már bocsánat) mint az elkényeztetett gazdag gyerekek. Néha olyan vad. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

És tudom, hogy ez az emberekből visszatetszést válthat ki, bár annyit azért nem vagyunk emberek között még egyenlőre, csak bolt orvos játszótér. De tudom én is megszóltam régen az ilyen gyerekeket. Mitől van ez?

Hogyan tudnám leszoktatni róla? Nem foglalkozok vele eleget és azért vadult el? Vagy ez nálatok hogyan működik???

2013. jan. 3. 11:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%
Hadd tegyem fel újra a kérdésemet: te kiosztottál már valaha is egy akármekkora pofont egy 15 hónaposnak? Egyáltalán láttál már akkora gyereket közelről?
2013. aug. 21. 15:18
 22/24 anonim válasza:
38%
Persze, hogy láttam, vannak húgaim akiknek láttam, hogyan nőnek fel, más rokonaim és barátaim gyerekei. És igen, csaptam már a kezükre ha tomboltak. Pofont adtam-e már? Igen. De semmi hatalmasat, konkrétan egy kis "paskolást" az arcukra. És életben maradtak, azta... bár, inkább próbálom szóval meggyőzni őket, és teljesen más hangsúlyon beszélek ilyenkor velük, hogy érezze a változást. Nem vagyok holmi, gyerekverő...
2013. aug. 21. 17:54
 23/24 Zsöff85 ***** válasza:
Beteg aki szerint veréssel (ha"csak" egy pofon akkor is) kell gyereket nevelni. És csodálkozunk, hogy ott tart a világ, ahol :(
2018. aug. 14. 10:47
 24/24 anonim válasza:

Egy-két nevelő célzatú pofontól még egy gyerekből sem lett pszichopata állat.

Nyugalom, csak vicceltem! Sose ütnék meg gyereket, mint ahogy itt senki más sem, mert a hozzászólók mind emelkedett tudatállapotú bölcsek, akik soha nem folyamodnának fizikai fenyítéshez, mert tökéletesek mind.

Más szóval, álszent gyökerek vagytok. Na pá.

2018. szept. 27. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!